Oana Zăvoranu o face praf pe Anda Adam, după Ferma. “Femeia bărbat”

Oana Zăvoranu o face praf pe Anda Adam, după Ferma. “Femeia bărbat”
Declaraţii incredibile. Ce spune Oana Zăvoranu despre felul în care arată Anda Adam

Face ce face şi ajunge iar în atenţia presei de scandal. Oana Zăvoranu, căci despre ea este vorba, o face praf pe Anda Adam. Ce spune bruneta despre celebra cântăreaţă după participarea la emisiunea “Ferma. Orăşeni vs. Săteni”.

Oana Zăvoranu, un nou atac

După ce a declarat că vrea să scape România de “influenceriţe”, Oana Zăvoranu a trecut la un nou atac. Actriţa din “Sacrificiul” o face praf pe Anda Adam, fostă concurentă la show-ul “Ferma. Orăşeni vs. Săteni”, după ce a fost întrebată de internauţi despre părerea pe care o are despre cântăreaţă. Aceasta a răspuns, aşa cum era de aşteptat, în stilu-i caracteristic.

”Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică, femeia bărbat bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut. Noroc cu pectoralii… pardon, sânii”, a scris, la InstaStory, Zăvoranca.

De mai bine de o săptămână, Oana Zăvoranu a pornit un adevărat război pe reţelele de socializare împotriva vedetelor care vând produse pe care nu le folosesc. Conform brunetei, acestea sunt interesate doar de partea financiară. Printre persoanele publice luate la rost se numără Adelina Pestritu, Bianca Drăguşanu, Andreea Bănică, Oana Roman sau Alina Ceauşan.

Declaraţii incredibile. Ce spune Oana Zăvoranu despre felul în care arată Anda Adam
Declaraţii incredibile. Ce spune Oana Zăvoranu despre felul în care arată Anda Adam

Ce spune Oana Zăvoranu despre vedetele care fac reclamă la produse

„Mă implic mult pt că mă doare să văd cum nişte trompete vă PROSTESC LA PROPRIU ŞI VĂ IAU BANII LA MIŞTO! Toate s-au lăsat de ce făceau,(că nu se ştie) şi s-au apucat de influencereala vieţii, ca fiind putori e uşor să stai acasă ca o maimuţă în faţa oglinzii.

Câtă demnitate SĂ NU AI, să te machiezi non sop, să te dai cu creme în oglindă, să te speli, să îşi storci coşurile şi să recomanzi nu ştiu ce crema de coșuri, să îţi razi mustaţa? Să faci un asemenea circ… Să îţi pozezi tot ce ai prin  frigider în ideea că mai primeşti un iaurt moca, să îţi arzi poate păru’ doar ca să te vopseşti moca?

Cât de săracă poţi să fii? Sunt femei cu salarii mici care se respectă şi se vopsesc acasă sau la salonul din colţ, iar tu, influencera care cică eşti cu facultăţi prin strainatațuri, sau cu dressinguri fița (de unde atâta fița), să te pretezi la un vopsit sau un tuns gratis?! Păi nu ţi-e ruşine? NU ÎŢI E !!!

Să vă postaţi iaurturi, fructe, alifii, şampoane ,pamperşi, MOCA PRIMITE TOATE sărăciilor ce sunteţi…. VĂ PUNEŢI ŞI COPIII SĂ POZEZE…CĂŢEI, PISICI, TOT CE AVEŢI  DOAR MOCA SĂ FIE !!!

O ŢARĂ ÎNTREAGĂ DE FEMEI ÎŞI CUMPĂRĂ pamperşi pentru copii, SAU MÂNCARE PT FAMILIE,  MEDICAMENTE CONTRA COST şi veniţi voi”, a scris Zăvo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI