Oana Zăvoranu o desființează pe Oana Roman! Incredibil ce a putut să spună despre ea

Oana Zăvoranu o desființează pe Oana Roman! Incredibil ce a putut să spună despre ea
Scandalul continuă între Oana Zăvoranu și Oana Roman

Războiul divelor continuă! Oana Zăvoranu o desființează pe Oana Roman la scurt timp după ce soția lui Elisei a răspuns provocării lui Măruță și a caracterizat-o în câteva cuvinte pe actrița din „Sacrificiul”. Oana spune o dată, Zăvo atacă de 10 ori înapoi! Fanii s-au amuzat copios la replica divei.

Războiul continuă! Oana Zăvoranu vs oana Roman

În glumă se spune adevărul, spun fanii care au văzut ultima postare a Oanei Zăvoranu de pe Instagram. Totuși, sunt deja obișnuiți cu asumarea și transparența Divei din „Sacrificiul” și atunci când vine vorba despre alte persoane publice cu care mai dă ochii la diverse evenimente. Totul a plecat de la primul „atac” al fiicei lui Petre Roman în cadrul provocării lui Măruță. Sosul iute a făcut câteva victime la rubrica extremă a show-ului, iar asta i-a făcut pe unii să-și asume transparența. Oana a fost pusă să o caracterizeze pe diva noastră în câteva cuvinte. ”Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, așa a descris-o aceasta. La auzul celor afirmate în public, actrița din serialul „Sacrificiul” a răspuns în consecință.

În stilul caracteristic, a reușit în același timp să-i și amuze serios pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Desigur că bruneta noastră a avut ochi și pentru cel care o acompaniază aproape peste tot – Marius Elisei. Bărbatul a acceptat și el provoarea și a fost nevoit să răspundă și să dezvăluie tuturor sau să mănânce iute și să rupă bilețelele lui Cătălin Măruță. „Intrebare…da’ cu sotu’ ce-ai avut?…el nu vrea sa manance tabasco si tot ce mananci tu Peppa dar nu poate sa iti reziste😂😂😂 Apetitul tau de mancarica si scandal e de neoprit si ii e si lui fricuța saracul ca il mananci😂😂😂…de aia vine cu tine”, a mai spus artista.

Replica Oanei Zăvoranu după caracterizarea ei făcută e Oana Roman
Replica Oanei Zăvoranu după caracterizarea ei făcută e Oana Roman

„Nu mă cofunda cu alea de-ți cumpără colanți de balenă la 14 lei”

„P.S. Ca mai grohai pe acasa de mine mi se rupe dar sa ai râtu’ mic cand mai vine vorba de mine public nesimtita ce esti! Nu ma confunda pe mine cu alea de iti cumpara tie colanti de balena cu 14 lei…influencera’ p—ii ce mai esti si tu…dar lasa ca mai primesti de pomana vreo aparitie tv cu ocazia asta daca mai grohai de mine Oana ♥️Acesta este un PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE…”, a încheiat aceasta replica îndreptată spre soția lui Elisei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A fost odata ca niciodata o ‘fetita’ cu mare pofta de mancare Parintii credeau ca o sa ii treaca, dar pofta de mancare si apetitul pt scandal si mizerie a crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ ei Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aiba de-a face cu ea 😂 O cheama Onuca Pateut, dar mai nou raspunde la numele de Peppa Pig 🐷 Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc 🐽😂 Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o 🤔 In zadar a mai tot incercat Peppa sa ii atraga atentia tatalui fugit venind pe la tv cu miloaga, ca tatal dus a fost… Acum Peppa e mandra nevoie mare ca cica a slabit vreo 89 de grame si vrea sa o vada lumea, desi cum spuneam lumea nu vrea sa o vada 😂 Desi Peppa 🐷a slabit foarte putin , frustrarea, tupeul, rautatea si invidia nu au slabit deloc odata cu ea…si pentru ca nu e chemata pe nicaieri decat ca sa se faca misto de ea, acum doua zile ( cu toate ca a fost pusa sa manance de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi sa aiba dureri aprige de colon si ea si sotul), disperata sa apara a mers si a mai grohait putin de mine la un alt troglodit, ca altfel nici pulea nu o chema (nici macar trogloditu’) 😈 Peppa nu fi trista, lasa ca astia de la tv vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul si te vor mai chema… Intrebare…da’ cu sotu’ ce-ai avut?…el nu vrea sa manance tabasco si tot ce mananci tu Peppa dar nu poate sa iti reziste😂😂😂 Apetitul tau de mancarica si scandal e de neoprit si ii e si lui fricuța saracul ca il mananci😂😂😂…de aia vine cu tine To be continued… P.S. Ca mai grohai pe acasa de mine mi se rupe dar sa ai râtu’ mic card mai vine vorba de mine public nesimtita ce esti! Nu ma confunda pe mine cu alea de iti cumpara tie colanti de balena cu 14 lei…influencera’ p—ii ce mai esti si tu…dar lasa ca mai primesti de pomana vreo aparitie tv cu ocazia asta daca mai grohai de mine Oana ♥️ Acesta este un PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE…

O postare distribuită de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) pe

„Disperată să apară a mers și a mai gohăit puțin de mine”

„O cheama Onuca Pateut, dar mai nou raspunde la numele de Peppa Pig 🐷 Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc 🐽😂Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o 🤔 In zadar a mai tot incercat Peppa sa ii atraga atentia tatalui fugit venind pe la tv cu miloaga, ca tatal dus a fost… Acum Peppa e mandra nevoie mare ca cica a slabit vreo 89 de grame si vrea sa o vada lumea, desi cum spuneam lumea nu vrea sa o vada 😂 Desi Peppa 🐷a slabit foarte putin , frustrarea, tupeul, rautatea si invidia nu au slabit deloc odata cu ea…si pentru ca nu e chemata pe nicaieri decat ca sa se faca misto de ea, acum doua zile ( cu toate ca a fost pusa sa manance de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi sa aiba dureri aprige de colon si ea si sotul), disperata sa apara a mers si a mai grohait putin de mine la un alt troglodit, ca altfel nici pulea nu o chema (nici macar trogloditu’) 😈”
Oana Zăvoranu (Sursa: instagram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI