Oana Zăvoranu o desființează pe fata Andreei Esca. Ce i-a transmis Alexiei Eram

Oana Zăvoranu o desființează pe fata Andreei Esca. Ce i-a transmis Alexiei Eram
Ce spune Oana Zăvoranu despre Alexia Eram

Face ce face şi mereu este în război cu cineva. De data asta, Oana Zăvoranu o desființează pe fata Andreei Esca. Părerea actriţei despre Alexia Eram a uimit pe toată lumea!

Ce spune Oana Zăvoranu despre Alexia Eram

Scandalurile se ţin scai de Oana Zăvoranu. După ce le-a criticat pe Adelina Pestriţu, Oana Roman sau Andra, actriţa din serialul “Sacrificiul” a avut ceva de spus şi despre Alexia Eram. Se pare că fiica Andreei Esca nu este deloc pe placul acesteia, dacă este să ne luăm după comentariile acide ale Oanei. Mai exact, vedeta spune despre tânăra în vârstă de 20 de ani că nu are niciun talent iar “meseria de influencer” nu este una reală.

De asemenea, o acuză pe iubita lui Mario Fresh de faptul că are succes doar datorită mamei sale, vedeta ştirilor Pro TV.

“Și asta e influenceră? Ferească Dumnezeu, deci dacă nu vrei și nu știi să faci nimic te faci influenceră, nu? Asta ce dracu’ mai influențează? Nimic și asta îi ocupă tot timpul. Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa… așa că ce să spun eu de asta? ZERO PENTU MINE.

Toate au făcut bani pe spatele fraierelor și ele cumpără! Mă deranjează prosteala și batjocora pe care le fac! Eu le promit acestor naive, că mi-a bubuit Instagram-ul cu fete care mi-au spus că se uită la astea și își cumpără tot felul de mizerii, că le scap de căpușele astea”, a scris Oana Zăvoranu, pe pagina sa de Facebook.

Cu peste 600.000 de urmăritori pe contul de Instagram, fiica Andreei Esca este una dintre cele mai îndrăgite tinere din mediul online.

Ce spune Oana Zăvoranu despre Alexia Eram
Ce spune Oana Zăvoranu despre Alexia Eram

Oana Zăvoranu, despre Dana Budeanu: “Nu face pe nevinovata”

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu s-a arătat din ce în ce mai revoltată de faptul că multe dintre “vedetele” de pe reţelele de socializare profită de naivitatea oamenilor pentru a vinde anumite produse pe care ele, de fapt, nu le folosesc.

“Și nu vă mai luaţi după tâmpele care ,pentru orice firmitură aruncată de oricine, vă spun să vă duceţi colo sau colo, sau să cumpăraţi aia sau aia. Totul e la mișto, la vrăjeala. Uitați-vă mai întâi la ele cât sunt de triste, de false și de pline de bube. Luați în seamă DOAR ÎNDRUMĂRILE făcute de oameni serioşi, care nu pot fi cumpăraţi pe un supozitor, o extensie, niște gumări, trei flori ofilite, o cremă expirată, un ceai opărit sau un kil de botox”.

Întrebată de internauţi de părerea pe care o are despre Dana Budeanu şi despre emisiunea sa de pe YouTube, fosta soţie a lui Pepe a recunoscut că celebrul critic de modă spune lucrurilor pe nume.

”Merge. Mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan și scălâmbăielile neadecvate. Dar măcar zice ceva, nu face pe ”nevinovată” ca toate de pe plaiurile astea amărâte”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI