15 ian. 2021 | 18:37

Oana Roman și-a uimit fanii. Ce vedetă îi dă like-uri de zor, după despărțirea de Marius Elisei

Știri generale
Oana Roman și-a uimit fanii. Ce vedetă îi dă like-uri de zor, după despărțirea de Marius Elisei
Ce vedetă îi da like-uri Oanei Roman

În ultima vreme viața Oanei Roman nu a fost tocmai roz. Vedeta s-a despărțit de Marius Elisei chiar înainte de Sărbătorile de Iarnă. În schimb, se pare că fiica fostului premier are parte de susținerea celor care o apreciază.

Oana Roman și-a uimit fanii. Ce vedetă îi dă like-uri de zor

Una dintre aceste persoane este chiar creatorul de modă Cătălin Botezatu, care nu pierde nici o ocazie în mediul online să îi arate că o apreciază. Oana Roman le-a arătat fanilor câtă atenție primește din partea designerului, căruia nu-i scapă nici o postare de-a ei.

Oana Roman a trecut prin momente grele, după ce Marius Elisei a plecat de acasă chiar înainte de sărbători. De atunci Cătălin Botezatu, celebrul creator de modă român, i-a arătat vedetei toată susținerea lui, iar fiica lui Petre Roman a postat o imagine în care se poate vedea acest lucru. Designerul i-a apreciat și comentat mai multe postări de pe contul ei personal de Instagram.

Cătălin Botezatu îi apreciază activitatea Oanei Roman în mediul Online

Oana Roman și Cătălin Botezatu sunt vechi prieteni, iar ea este foarte fericită să vadă că designerul o urmărește și apreciază ce face pe rețelele de socializare.

Așadar, fiica fostului premier a postat o captură de ecran cu like-urile primite de la Cătălin și le-a postat pe contul său personal de Instagram, pentru ca fanii să vadă cât sunt de apropiați.”Atât. Regele Cătălin Botezatu. I love you”, a scris Oana Roman în postare.

Oana Roman și-a internat mama într-un spital privat din București

Se pare că ghinionul o pândește pe vedetă. După momentele grele prin care a trecut în ultima perioadă, Oana Roman a trebuit miercuri să își interneze mama la un spital privat din Capitală. Mai mult de atât, cu doar o zi înainte și fiica vedetei a avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Am lăsat-o pe mama la spital, norocul meu e că acolo au super grijă de pacienți. Eu trebuia să plec, am filmări pentru emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”. Astăzi trebuie să merg la Ploiești, am treabă și acolo, trebuie să fac proceduri.

Am lăsat-o cu cei de acolo, pentru că, oricum, cu noile reguli, nu am voie să intru cu ea sus, în rezervă. Este un avantaj al faptului că mergem la un spital privat și este un lucru pe care am să-l spun orice ar spune oricine, faptul că avem aceste abonamente ajută foarte mult”, a spus Oana Roman, într-un InstaStory.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro