De ce Oana Roman nu are televizor în casă. Cum arată apartamentul vedetei

De ce Oana Roman nu are televizor în casă. Cum arată apartamentul vedetei
Motivul pentru care Oana Roman nu are televizor în casă

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi, iar acum o să apară în fața publicului în noul său proiect de pe micile ecrane, dar cu toate astea nu are televizor în casă. Cum arată apartamentul vedetei și de ce o lipsește și pe Isabela de un astfel de obiect indispensabil multor case?

Motivul pentru care Oana Roman nu are televizor în casă

Cunoscuta vedetă de televiziune a reușit să-și vadă visul cu ochii și să se mute într-o locuință de care se bucură la maximum. Acesta lucru s-a întâmplat în anul 2019, pe când viața ei era mai liniștită. Acum, a rămas în tot acest spațiu alături deoar de fiica ei, pentru că despărțirea dintre aceasta și tatăl Isei s-a produs nu cu mult timp în urmă.

Deși a stat pe tușă o bună perioadă, exceptând aparițiile din cadrul diferitelor show-ul de la noi, acum se bucură de toată atenția fanilor în emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici!”. Cu această ocazie mulți o vor cunoaște cu mult mai bine. Aceasta a arătat tuturor în detaliu cum este vila imensă din zona Pipera cu o curte de 1.000 de mp pe care a cumpărat-o.

Interiorul are 300 de mp și constă în: 4 dormitoare, 2 livinguri, un garaj și o terasă. Ceea ce a surprins a fost faptul că doar într-un living există TV, mai exact în cel folosit mai des, pe motiv că în camera aceea vrea să aibă cum să comunice cu fiica ei, să citească în liniște sau să vizioneze un film pe tabletă, evitând să stea mai mult în fața micului ecran.

”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament”

”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume”
Oana Roman (Sura: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI