Oana Roman a avut parte de ‘săptămâna împăcărilor’? Cu ce mari vedete a îngropat securea războiului

Oana Roman pare să lucreze la relațiile personale, în ultimpul timp. După ce a divorțat de Marius Elisei, vedeta pare să se concentreze mai mult pe viața ei personală, așa că a decis să reia câteva legături vechi cu oameni din viața ei, semn că a devenit mai tolerantă și este dispusă să lucreze la relațiile cu cei dragi, în loc să îi îndepărteze.

Oana Roman s-a împăcat cu doi oameni apropiați din viața ei

Vedeta a decis să lase deoparte reproșurile și s-a văzut astăzi cu tatăl ei, Petre Roman. Cu toate că l-a pus de multe ori la zid pentru că nu a sunat de ziua nepoatei sale și nici nu petrece foarte mult timp cu ea, se pare că acum s-au revăzut, în sfârșit, iar cei trei au petrecut împreună timp de calitate. Vedeta a postat pe Instagram fotografii cu tatăl și fetița ei, bucuroasă de revedere.

”Astăzi ne-am revăzut cu tata. Arată absolut fabulos. Fericire”, a scris Oana Roman.

Oana Roman a avut mai multe intervenții în care și-a acuzat tatăl că nu vrea să audă de nepoata lui. El nu a sunat-o de ziua lui și nici nu a trimis nicio atenție, motiv pentru care Oana Roman s-a supărat.

”Cine n-a vrut, n-a vrut. Nu poți să obligi pe nimeni. Tatăl meu nu a sunat de ziua Izei. Nu am nicio explicație. Poate a uitat, dar nici după 3-6 zile nu a sunat. Eu am o problemă. În momentul în care simt că niște oameni pe care eu îi iubesc foarte mult nu reușesc să fie în aceeași zonă cu mine, din punctul asta de vedere, îmi văd de drumul meu”, a declarat Oana Roman, la vremea aceea.

Oana Roman s-a împăcat și cu Vica Blochina

De altfel, Oana Roman a decis să reia legătura și cu o veche prietenă, Vica Blochina. Cele două au fost certate  și au rupt orice legătură, însă nimeni nu a știut motivul pentru care cele două au luat această decizie.

Iată că acum Vica și Oana au ieșit astăzi la o cafea și s-au simțit bine împreună, lăsând la o parte orice fel de dispută și motive de ranchiună.

Vica Blochina a fost întrebată la începutul anului dacă mai este prietenă cu Oana Roman, iar ea a răspuns „Nu”. Nimeni nu a știut care a fost motivul pentru care cele două au rupt prietenia, pentru că ambele au fost discrete cu privire la acest subiect.

Iată că acum, Vica și Oana și-au reluat legătura și au fost văzute împreună, la o cafenea din București, iar blondina a postat și câteva imagini cu prietena ei pe Instagram.