06 apr. 2021 | 19:20

Oana Roman a avut parte de ‘săptămâna împăcărilor’? Cu ce mari vedete a îngropat securea războiului

Monden
Oana Roman a avut parte de 'săptămâna împăcărilor'? Cu ce mari vedete a îngropat securea războiului

Oana Roman pare să lucreze la relațiile personale, în ultimpul timp. După ce a divorțat de Marius Elisei, vedeta pare să se concentreze mai mult pe viața ei personală, așa că a decis să reia câteva legături vechi cu oameni din viața ei, semn că a devenit mai tolerantă și este dispusă să lucreze la relațiile cu cei dragi, în loc să îi îndepărteze.

Oana Roman s-a împăcat cu doi oameni apropiați din viața ei

Vedeta a decis să lase deoparte reproșurile și s-a văzut astăzi cu tatăl ei, Petre Roman. Cu toate că l-a pus de multe ori la zid pentru că nu a sunat de ziua nepoatei sale și nici nu petrece foarte mult timp cu ea, se pare că acum s-au revăzut, în sfârșit, iar cei trei au petrecut împreună timp de calitate. Vedeta a postat pe Instagram fotografii cu tatăl și fetița ei, bucuroasă de revedere.

”Astăzi ne-am revăzut cu tata. Arată absolut fabulos. Fericire”, a scris Oana Roman.

Oana Roman a avut mai multe intervenții în care și-a acuzat tatăl că nu vrea să audă de nepoata lui. El nu a sunat-o de ziua lui și nici nu a trimis nicio atenție, motiv pentru care Oana Roman s-a supărat.

”Cine n-a vrut, n-a vrut. Nu poți să obligi pe nimeni. Tatăl meu nu a sunat de ziua Izei. Nu am nicio explicație. Poate a uitat, dar nici după 3-6 zile nu a sunat. Eu am o problemă. În momentul în care simt că niște oameni pe care eu îi iubesc foarte mult nu reușesc să fie în aceeași zonă cu mine, din punctul asta de vedere, îmi văd de drumul meu”, a declarat Oana Roman, la vremea aceea.

Oana Roman s-a împăcat și cu Vica Blochina

De altfel, Oana Roman a decis să reia legătura și cu o veche prietenă, Vica Blochina. Cele două au fost certate  și au rupt orice legătură, însă nimeni nu a știut motivul pentru care cele două au luat această decizie.

Iată că acum Vica și Oana au ieșit astăzi la o cafea și s-au simțit bine împreună, lăsând la o parte orice fel de dispută și motive de ranchiună.

Vica Blochina a fost întrebată la începutul anului dacă mai este prietenă cu Oana Roman, iar ea a răspuns „Nu”. Nimeni nu a știut care a fost motivul pentru care cele două au rupt prietenia, pentru că ambele au fost discrete cu privire la acest subiect.

Iată că acum, Vica și Oana și-au reluat legătura și au fost văzute împreună, la o cafenea din București, iar blondina a postat și câteva imagini cu prietena ei pe Instagram.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro