Oana Roman și-a umilit propriul tată. Ce a făcut Petre Roman ieri e de neiertat

Oana Roman și-a umilit propriul tată. Ce a făcut Petre Roman ieri e de neiertat
Oana Roman l-a umilit pe Petre Roman

Oana Roman este supărată pe tatăl său, Petre Roman, care a uitat de ziua nepoatei sale. Duminică, fiica Oanei Roman, pe nume Isabela, a împlinit vârsta de 7 ani.

Oana Roman și-a umilit propriul tată

Deși părinții micuței erau divorțați de numai o săptămână, ei i-au făcut o petrecere pe cinste micuței care a împlinit weekendul trecut vârsta de șapte ani. Din păcate însă, de la petrecere au lipsit bunicii. În afara de mama Oanei Roman care trăiește cu fiica sa în casă, ceilalți bunici, materni și paterni, au lispit. Chiar și Petre Roman a lipist, ba mai mult, nici nu și-a sunat nepoata ca să-i ureze ”La mulți ani”.

“De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, a afirmat Oana Roman într-un Instastory.

Ce a spus Petre Roman despre fiica sa

Oana Roman a trecut recent prin divorțul de tatăl copilului ei, Marius Elisei. Petre Roman a spus, în urmă cu ceva timp, că a fost cât de cât apropiat de fiica și de nepoata sa în această perioadă grea.

“Cu Isabela m-am văzut de mai multe ori, am o relație bună cu ea. Câteodată Oana este un om drept, dar e și impulsivă. Așa e firea ei. Acum trei săptămâni mi-am văzut nepoțica” , spunea Petre Roman, invitat în urmă cu o lună la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

După ce s-a întors cu Isa din vacanța petrecută în Egipt, Oana Roman și Marius Elisei s-au înființat la notar pentru a divorța.

Urmăriți Playtech.ro și pe