Cum a reacționat Oana Roman, când a aflat că fiica ei are iubit. Totul s-a întâmplat la TV

Cum a reacționat Oana Roman, când a aflat că fiica ei are iubit. Totul s-a întâmplat la TV
Cum a reactionat Oana Roman, cand a aflat că fiica ei are iubit

Oana Roman a primit un adevărat șoc din partea fiicei sale. Isa i-a mărturisit celebrei sale mame că are un iubit la școală, iar vedetei nu i-a venit să creadă. Care a fost reacția fabuloasă a divei și ce părere va avea Marius Elisei când va auzi acest lucru.

Cum a reacționat Oana Roman, când a aflat că fiica ei are iubit

La asta cu siguranță nu se aștepta. Oana Roman a rămas șocată atunci când fiica ei Isabela i-a mărturisit că are un iubit, la frageda vârstă de șapte ani. Vestea a luat-o prin surprindere pe vedeta de la Kanal D. În timp ce filma „Mămici de Pitici cu Lipici”, micuța Isa i-a propus mamei sale să accepte provocarea „Am/N-am”. Ceea ce părea, inițial, o joacă s-a transformat în ceva foarte serios, atunci când Isa i-a spus părintelui său că are un prieten la școala în care este înscrisă.

„Da, am (n.r. – iubit)! Îl cheamă Matei pe iubitul meu de la școală”, i-a zis Isabela mamei sale Oana Roman, în cadrul emisiunii „Mămici de Pitici cu Lipici”.

Cum a reacționat Oana Roman, când a aflat că fiica ei are iubit. Reacția divei a fost una surprinzătoare. Vedeta de televiziune a mărturisit că este foarte curioasă de cum va primi Marius Elisei, tatăl Izei, această veste.

„Surpriza zilei a fost că, odată cu acest joc, am aflat că Isa are un iubit la școală pe care-l cheamă Matei. Nu știu prea multe detalii, decât ce mi-a zis ea acum. E o chestie de copii, nu putem să luăm în serios acest lucru, dar nu știu care o să fie reacția lui taică-su când o să afle . Eu sunt un pic mai relaxată, la vârsta asta este totul la nivel de joacă

Marius Elisei nu vrea să o mai vadă pe Oana Roman?

De când au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei au păstrat o relație civilizată, de dragul fetiței lor. După ce au petrecut, împreună, ziua de naștere a micuței Isa, care a împlinit șapte ani, de curând, fiica fostului premier al României l-a invitat pe fostul ei soț într-o excursie în Egipt, pe care vedeta plănuiește să îl viziteze de ziua ei, la jumătatea lunii aprilie. Cu toate acestea, se pare că Marius Elisei a refuzat-o pe mama fiicei sale:

„Am fost în februarie în Egipt, mi-a placut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu Covidul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat și ea că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vina cu noi că vrea Isa.

A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: nu am decât una singură!”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Urmăriți Playtech.ro și pe