02 ian. 2021 | 19:35

EXCLUSIV Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie. Cine e, de fapt, cea care i-a furat inima în 2020

Monden
EXCLUSIV Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie. Cine e, de fapt, cea care i-a furat inima în 2020
EXCLUSIV Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie

Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie. Se pare că fiica lui Petre Roman nu are noroc în dragoste şi pace! Chiar şi atunci când lucrurile păreau că merg bine în viaţa sa de familie, Oana Roman, 44 de ani, e obligată, în mare măsură chiar de fostul ei partener de viaţă, să spună stop şi să încerce să o ia de la capăt.

Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru altă femeie

E exact ceea ce se întâmplă chiar la începutul acestui an. Fiica cea mică a fostului prim premier din istoria post-comunistă a României de după 1990 a rămas iar singură după o poveste de iubire de circa şapte ani cu Marius Elisei.  Una care a fost oficializată în faţa Domnului în 2014 şi din care s-a născut Maria Izabela, azi în vârstă de şase ani.

Dar care nu a reuşit să treacă cu bine proba timpului, întrucât Marius Elisei a făcut pasul decisiv al despărţirii. Playtech.ro a aflat şi motivul care a stat în spatele acestei decizii dificile pe care a luat-o în cele din urmă Marius, cu zece ani mai tânăr decât Oana Roman.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru.

A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent.  Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

Marius Elisei, sărbători alături de noua iubită

Aceiaşi apropiaţi spun că au încercat s-o avertizeze pe Oana asupra acestui nefericit deznodământ. Dar Oana Roman ar fi încercat din răsputeri să-şi apere soţul, dar şi onoarea familiei până în ultima clipă. Din păcate, nu prea a reușit ceea ce și-a propus.

În plus, cu câteva zile înainte de finele anului 2020, Oana Roman a anunțat că nu mai colaborează cu Marius Elisei în afacerea lor. Cei doi deschiseseră, în plină pandemie, un magazin online unde vindeau haine. Din fericire, au făcut bani din prima săptămână, dar afacerea nu a fost pe numele Oanei Roman, motiv pentru care a rămas fără ea.

Povestea celor doi scârţâie încă de acum 4 ani

La începutul anului 2017, Marius Elisei le spunea celor apropiaţi că o va părăsi pe Oana, apărând deja zvonuri cum că nu ar mai împărţi aceeaşi masă şi acelaşi pat cu soţia sa. El nu a oferit nici atunci explicaţii clare asupra subiectului, în timp ce Oana a ieşit public şi şi-a apărat jumătatea.

Un alt episod ce a dat de gândit multor apropiaţi ai familie a fost ziua de naştere a Mariei Izabela din februarie 2019. Atunci, Marius Elisei  a lăsat să-i scape “porumbelul”, declarând că el își mai doreşte copii și “dacă Oana nu mai poate, atunci va căuta rezolvarea în altă parte”.

Oana Roman a îndurat şi atunci cu stoicism efectele dure ale declaraţiei, dar le-a reamintit tuturor că deşi nu mai poate face copii din cauze medicale bine întemeiate, fiind operată, s-a arătat deschisă unei soluţii de mijloc, puţin practicată în societatea românească azi, acea legată de apariţia unei “mame-surogat”. În cele din urmă, zarurile au fost însă aruncate şi nimeni şi nimic nu mai pare că poate salva căsnicia Oanei Romani şi  a lui Marius Elisei.

Şapte ani, blestemul Oanei?

Ironia sorţii face ca relaţia cu Marius, fostul ei soţ de acum, să fi durat tot 7 ani, atât cât a ţinut şi prima relaţie de amor a Oanei, cea foarte mediatizată cu dansatorul Cornel Păsat, din anii 90. Atunci, ea a avut de înfruntat gura slobodă a lumii, încă neobişnuită cu legături şi poveşti de iubire între reprezentanţi ai două lumi total diferite, aşa cum era cazul lor.

Oana Roman a şi decis în acea epocă să renunţe la fructul iubirii lor comune, şi nu o dată ci de trei ori, aşa cum a şi mărturisit în mod public. Ea a adăugat că regretă acele decizii până în ziua de astăzi, dar că nu mai poate face nimic pentru a schimba trecutul.

Numerologii avertizează asupra capcanelor pe care le poate întinde deseori cifra 7, ei fiind de părere că după trecerea primilor 7 ani ai unei relaţii sau căsnicii, multe dintre lucrurile pozitive la început capătă o altă turnură, deseori nefericită, şi că nu toţi oamenii pot depăşi această provocare teribilă cu brio.

Parteneri
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Redactia.ro
Cât i-a costat un sejur de două săptămâni în Japonia pe doi români. „Am adunat tot ce am cheltuit și vă las totalul”
Click.ro
Noua IUBITĂ a lui CRBL arată aproape TOT pe PLAJĂ! Olga are 23 de ani și e SUPERBĂ
Vocea.biz
Democrații sunt șocați, uluiți și furioși. Ce s-a aflat despre starea lui Biden: „O operațiune coregrafiată minuțios”
Digi24
Mihaela Rădulescu, senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Wow, ce corp!! FOTO
Unica.ro
Bugetari plătiți regește. Cifrele sunt amețitoare
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Alex Dobrescu vrea să fie soțul Cristinei Cioran, chiar dacă are ordin de protecție și nu se poate apropia de ea | VIDEO
Spynews
Mașinile care au interzis. Nu vor mai putea circula. Intră în vigoare de mâine, 13 Iulie
Capital.ro
Cel mai nou cuplu din showbiz. El are 54 de ani, ea are 29, dar par îndrăgostiți lulea. Cum au fost surprinși
Avantaje
SIMONA BUCURA OPRESCU, anunț despre PENSII! Cum trebuie citită DECIZIA de RECALCULARE
Mediaflux
Răsturnare de situație în cazul Sabinei, românca dată dispărută. Unde a fost găsită tânăra despre care se presupunea că a fost racolată de infractori de pe Tinder
Spynews.ro
Testul IQ al zilei. Corectează 2 + 0 = 18, în doar câteva secunde
Realitatea.net
VIDEO | Imagini interzise minorilor surprinse în parc, în toiul zilei! Doi tineri s-au lăsat cuprinși de pasiune, de față cu toți
Antena 1
Anamaria Prodan, cea mai FIERBINTE apariție a verii. Sânii jucăuși NU au vrut să stea cuminţi deloc
Impact.ro