22 feb. 2024 | 14:28

Oana Pellea, părere clară despre „Macarena”, piesa fenomen a Erikăi Isac. „Când spun vulgar sunt delicată. M-am lămurit”

Monden
Oana Pellea, părere clară despre
Ce mesaj a transmis actrița Oana Pellea

„Macarena”, piesa-fenomen lansată în urmă cu câteva zile de cântăreața Erika Isac, a provocat adevărate controverse. Artistă folosește în melodie un limbaj dur și obscen, prin care scoate în evidență problemele majore cu care se confruntă femeile în zilele noastre. Și Oana Pellea și-a spus părerea vizavi de piesa lansată de tânăra solistă.

Oana Pellea, mesaj pentru Erika Isac, autoarea piesei Macarena

Piesa „Macarena”, lansată de Erika Isac, a devenit virală în mediul online. În plus, melodia a urcat rapid pe locul 1 în preferințele ascultătorilor și a strâns peste 2,7 milioane de vizualizări pe YouTube. Cu toate acestea, unii au criticat modul în care solista expune mesaje despre violență. În melodie, tânăra de 23 de ani vorbește despre violența și abuzurile împotriva femeilor.

„Cum să vorbești urât, Erika, ești domnișoară!/Ia-te-n gură cu mine ca să vezi cât sunt de doamnă!”, sunt două dintre versurile melodiei controversate.

Criticile și comentariile din mediul online despre piesa „Macarena” au ajuns și la urechile actriței Oana Pellea. Ea a recunoscut că a ascultat melodia respectivă, dar a specificat că nu este interesată de genul tinerei de exprimare.

Citește și: Cea mai ‘vulgară melodie românească’ a strâns aproape 400.000 de vizualizări pe YouTube, într-o singură zi. Cine este Erika Isac

Actrița a avut o reacție neașteptată

„Oh… am ascultat. Să nu rămân în urmă… cu toate că prefer să fiu de modă veche. Am ascultat. Am rezistat 30 de secunde, m-am lămurit. Ai dreptate, Manolea. Nu e deloc «lectură obligatorie» parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen… deh… modă veche! Lasă-mă așa! Cine vrea să asculte. Cine vrea să cânte așa… liber! Toți suntem liberi să decidem ce ne place și ce nu, ce alegem și ce nu etc.! Aleg să nu mă intereseze DELOC genul acesta de exprimare!”, a scris Oana Pellea, pe rețelele de socializare.

Citește și: Secretul succesului de peste noapte al trapperiței Erika Isac, cu ”Macarena”: ”Așa s-a lansat și B.U.G. Mafia!”. Cât a costat videoclipul EXCLUSIV  

Cine este Erika Isac

Erika Isac are 23 de ani, s-a născut în anul 2000, la Constanța. A intrat în industria muzicală la doar șase ani și a participat la numeroase concursuri de muzică, dar și concerte. În anul 2015, a dat lovitura la X Factor, unde a reușit să-i impresioneze pe jurați.

„Erika pentru mine este o învingătoare. Fata asta este făcută pentru scenă!!”, spunea Horia Brenciu în 2015, atunci când Erika avea doar 15 ani.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Doliu la Hollywood. A murit un personaj legendar
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro