21 feb. 2024 | 14:28

Secretul succesului de peste noapte al trapperiței Erika Isac, cu ”Macarena”: ”Așa s-a lansat și B.U.G. Mafia!”. Cât a costat videoclipul EXCLUSIV  

EXCLUSIV
Secretul succesului de peste noapte al trapperiței Erika Isac, cu ”Macarena”: ”Așa s-a lansat și B.U.G. Mafia!”. Cât a costat videoclipul EXCLUSIV  

Solista Erika Isac (24 de ani) a participat la zeci de concursuri muzicale, a bifat chiar și o participare la X Factor (PRO TV), însă de-abia acum a dat lovitura. În șocantul ei videoclip, ”Macarena”, Erika atrage atenția asupra violenței și abuzurilor împotriva femeilor. Tăticul videoclipurilor, Petre Năstase, și solistul Mihai Trăistariu, care adesea a jurizat-o în competiții, ne-au vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre puternicul impact al piesei. Am aflat și cât costă blamata producție muzicală.

Petre Năstase, regizor de videoclipuri: ”Această piesă îți trezește o revoltă!”

Trapperița Erika Isac a șocat lumea muzicală, cu noul ei videoclip, ”Macarena”, o adaptare a hit-ului interpretat de Los Del Rio și aflat în toate topurile muzicale, în anii 90.În urma miilor de mesaje primite, și nu toate de laudă, cântăreața a dorit să facă o precizare, pe conturile ei sociale:

”Am scris piesa asta, ca să fie mai mult înțeleasă, decât ascultată”, făcând astfel referire la versurile controversate.

Referitor la producția muzicală, despre abuzurile împotriva femeilor, și care i-a scandalizat pe unii internauți, faimosul regizor Petre Năstase, căruia i se mai spune și ”tăticul videoclipurilor”, și-a exprimat părerea, în exclusivitate pentru Playtech Știri:

”Am văzut videoclipul, mi se pare o formă de manifest bine realizată, curajoasă, chiar mi-a plăcut, bravo, au făcut o treabă extraordinară, mesajul este foarte mișto, îmi place abordarea. Nu mi se pare ceva extravagant.

Solista este decentă, puternică, are o voce foarte bună, acest videoclip îți trezește o revoltă, mesajul este recepționat de toată lumea, mi-a plăcut foarte mult. M-a impresionat”.

Citiți și: Cine este Erika Isac. „Macarena” este piesa cu care artista a devenit virală

Cât costă controversatul videoclip ”Macarena”?

Cât ar costa un astfel de videoclip? Petre Năstase, care are la activ sute de producții muzicale, cu artiști de top, ne-a spus cam care ar fi costurile, pentru ”Macarena”, piesa interpretată de Erika Isac:

”Cred că a costat în jur de 4.000, până la 5.000 de euro, cu tot cu producție, filmări, montaj. Nu știu cu cât or fi fost plătite fotomodelele care au jucat, care s-au expus”, ne-a mai declarat Petre Năstase, regizorul care, pe 18 octombrie 2024 vă invită la noul său film, ”Retreat Vama Veche”, în care joacă și Florin Călinescu.

Mihai Trăistariu, solist: ”Am jurizat-o, de mică era bombă!”

Și vestitul cântăreț Mihai Trăistariu este impresionat de succesul artistei, pe care susține că o știe de micuță, de la concursurile muzicale unde el a jurizat. Mihai Trăistariu a explicat, exclusiv pentru Playtech Știri, de ce solista este acum în toate topurile muzicale cu piesa ”Macarena”, care este secretul succesului neașteptat:

”N-am o părere proastă despre videoclip, pe Erika chiar am jurizat-o, adesea, era bombă încă de mică! Era foarte axată pe show. Acum are și voce și show și este și extravangantă, dar doar așa mai reușești să răzbați.

Nu mă deranjează îndrăzneala ei, goliciunea din videoclip, a fost cea mai deșteaptă mutare, din ultimii zece ani, din showbizul românesc. O știu de mult timp, poate cânta orice, face și rap și trapp, și vorbit, dar nu reușea să se lanseze cu piese normale. Șocând puțin prin text și prin agresivitatea textului, căci aici e problema, dar nu e vulgar. E agresiv mesajul, dar așa a făcut și s-a lansat și B.U.G. Mafia.

Oamenii în vârstă o blamează, tineretul o adoră, o vor chema la concerte, la festivaluri, acolo unde se duc tinerii și ascultă piese de acest gen. Mă bucur pentru ea, îi urmăresc cariera, mi se pare ”wow” ceea ce a făcut. Aș cânta cu ea oricând!”.

Erika Isac, comparată cu Madonna și cu Lady Gaga

Mihai Trăistariu a comparat-o pe solista Erika Isac cu celebrele Madonna și Lady Gaga, dar și cu Iulia Albu, care au șocat, de-a lungul timpului, pentru a ieși în evidență:

”Madonna a făcut mereu o răzvrătită, o blamată și o controversată, de aceea are o carieră mondială. Lady Gaga s-a lansat îmbrăcată în carne, cu carne pe cap. Iar Iulia Albu a venit cu găina pe cap. Deci, dacă știi să te vinzi și ești deștept și produci un șoc, în jurul tău… Toată țara o știe, de acum, punct ochit, punct lovit!

Erika a venit cu ceva nefăcut și șocant. Asta îmi trebuie și mie la Eurovision. Dar, România trăiește cu 30 de ani în urmă”.

Citiți și: Cea mai ‘vulgară melodie românească’ a strâns aproape 400.000 de vizualizări pe YouTube, într-o singură zi. Cine este Erika Isac

Piesa ”Macarena” se află pe locul 1 în YouTube trending și a devenit rapid virală, adunând peste două milioane de vizualizări, în doar câteva zile.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Ţara puternică din UE care caută soldaţi profesionişti. Nu a mai avut recrutare din 2011
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro