16 ian. 2021 | 07:46

Noi probleme de sănătate pentru Gabi Firea. A fost operată imediat, chiar ieri

Monden
Noi probleme de sănătate pentru Gabi Firea. A fost operată imediat, chiar ieri
Gabi Firea, din nou pe masa de operaţie. Ce probleme grave de sănătate are fostul primar al Bucureştiului

În vara anului trecut, senatorul PSD ajungea la spital pentru o intervenţie chirurgicală la colon. Acum, Gabi Firea are noi probleme de sănătate. Fostul edil al Capitalei a fost operată de urgenţă.

Gabi Firea, noi probleme de sănătate

2020 a fost pentru fostul primar al Bucureştiului un an greu: a pierdut şefia Capitalei şi a suferit doua intervenţii chirurgicale la aparatul gastro-intestinal considerate de medicii de la spitalul Dr. Ioan Cantacuzino “dificile”. Primele semne ale bolii au apărut în 2018, aşa cum a anunţat la vremea respectivă Gabi Firea. Acum, aceasta întâmpină noi probleme de sănătate. Drept urmare, a fost operată din nou.

Aceasta şi-a anunţat susţinătorii pe Facebook despre momentele grele prin care a trecut zilele acestea. Din fericire, soţia lui Florin Pandele se simte bine şi se recuperează la clinica privată Sanador. Desigur, aceasta a ţinut să mulţumească doctorilor care au îngrijit-o.

„După o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenta-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.

Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în bună organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor. Acum totul e bine. Sunt spre vindecare.

Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate, fie că sunteţi tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viaţa mai frumoasă! Să fiţi sănătoşi”, a fost mesajul Gabrielei Firea.

Gabriela Firea laudă medicii români

Cele două intervenţii de anul trecut au fost realizate de către medici români, lucru care a făcut-o pe Gabi Firea să recunoască faptul că apropiaţii i-au sugerat să se opereze la clinicile din străinătate. De asemenea, fostul primar al Capitalei a ţinut să le transmită internauţilor că astfel de momente te trezesc la realitate.

„În astfel de momente cpbori cu adevărat cu picioarele pe pământ. Pot să le confirm celor care m-au sfătuit insistent să mă operez în străinătate că aici, la București, am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat și de reputații specialiști din Londra care m-au consultat recent.

Sunt convinsă că acesta nu este un caz singular și că personalul medical din România merită tot respectul și încrederea noastră”, a scris, pe Facebook, în vara, fostul edil al Bucureştiului.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro