România, la un pas să fie lovită de un nou blestem. Gabriela Firea: „Iohannis și liderii Dreptei se bat ca chiorii pentru ciolan”

România, la un pas să fie lovită de un nou blestem. Gabriela Firea: „Iohannis și liderii Dreptei se bat ca chiorii pentru ciolan”
Gabriela Firea, atac dur la adresa PNL

Gabriela Firea își îndreaptă din nou săgețile către PNL, avertizând cetățenii de riscul la care țara noastră este expusă, în cazul în care aceștia ar prelua din nou conducerea Guvernului. Fostul primar al Capitalei a readus în atenția publicului perioada grea traversată de România în anii 90, subliniind faptul că acele vremuri se pot retrăi.

România, îngropată în datorii

Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD atacă din nou PNL, transmițând public datoriile pe care România le are în urma guvernării PNL. Fostul primar al Capitalei a punctat în mesajul său anti-PNL un rezumat al împrumuturilor pe care le are țara noastră, asigurând că nimic bun nu se va întâmpla dacă va exista o continuare a guvernării liberale în aceste condiții critice.

„România riscă să retrăiască blestemul guvernării dezastruoase a CDR din anii 90, cu inflație uriașă, devalorizare abruptă a monedei naționale, sărăcire accelerată a populației. Despre datoria publică – noi recorduri nefaste. Pentru România este imperativ să aibă cât mai repede un guvern cât mai competent posibil.

Datoria publică a ajuns la niveluri critice și în scurt timp robinetul împrumuturilor galopante va începe să se închidă.

Datoria publică a atins 44% din PIB – un salt gigantic de aproape 10 puncte procentuale față de nivelul la care a lăsat-o PSD anul trecut.

Practic, PNL a guvernat pe datorie, n-a fost capabil să facă economia să funcționeze și să genereze venituri. Până la finalul anului se va atinge pragul de 45% pondere în PIB a datoriei publice și următorul ministru al Finanțelor este obligat să prezinte un raport justificativ și propuneri pentru menținerea datoriei la un nivel sustenabil”, și-a început Gabriela Firea mesajul pe pagina sa de Facebook.

Scopurile politice primează în detrimentul cetățenilor

Gabriela Firea consideră că singurul partid apt să conducă Guvernul mai departe este PSD, având reprezentanți pregătiți, care să facă față acestor crize cu care România se confruntă în prezent.

Aceasta l-a reamintit pe medicul Rafila, ca propunere pentru funcția de premier. Din atacul său aspru către liderii Dreptei, Gabriela Firea nu l-a iertat nici pe președintele țării, pe care l-a acuzat că se “bate pentru ciolan și funcție”

“În scurt timp se strânge robinetul împrumuturile excesive. În loc să se gândească la țară și la binele oamenilor, Iohannis și liderii Dreptei se bat ca chiorii pentru ciolan și pentru funcții.

Singura soluție logică, normală, legitimă, capabilă să gestioneze eficient crizele multiple cu care ne confruntăm este o guvernare de uniune națională, condusă de profesorul Rafila.

PSD este singurul partid politic dispus să lase orgoliile politice deoparte si sa colaboreze cu celelalte forte politice, pentru ca tara să fie guvernată bine, în cel mai scurt timp.
#DreaptaAduceAusteritate #SaracieSiFrig #SeBatPeCiolan“, a concluzionat Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI