Ce s-a întâmplat în noaptea alegerilor. Firea a dezvăluit tot: discuția dintre Orban și Pandele

Gabi Firea si sotul sau, Florentin Pandele

Gabriela Firea a făcut dezvăluiri despre ce se s-a întâmplat în noaptea de alegeri, despre dicuția dintre Florentin Pandele și Ludovic Orban. Gabriela Firea a dezvăluit, marţi, faptul că în noaptea alegerilor soţul său, Florentin Pandele, l-a sunat pe preşedintele PNL, Ludovic Orban, pentru a-l întreba dacă e convins că a făcut bine, că i-a stricat imaginea soţiei sale, candidat la încă un mandat de primar general.

Gabriela Firea, dezvăluiri despre noaptea alegerilor. Ce a discutat Florentin Pandele și Ludovic Orban

Gabriela Firea a declarat, marţi, la Primăria Capitalei, că împotriva sa a fost dusă o campanie murdară, de demonizare şi demolare, iar soţul său, primarul de la Voluntari, Florentin Pandele, l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor pentru a-l întreba dacă e convins că a făcut bine ceea ce a făcut.

De asemenea, Gabriela Firea îl acuză pe premierul României, șeful PNL, că are un fel murdar de a face politică.

Florentin Pandele l-a luat pe Ludovic Orban la rost ca i-a demonizat sotia
Florentin Pandele l-a luat pe Ludovic Orban la rost ca i-a demonizat sotia

Gabriela Firea, dezamăgită de Ludovic Orban

„Au fost minciuni de campanie. De altfel, când soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor şi l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, dacă e convins că a făcut bine, dacă e convins că pentru bucureşteni e mai bine să fie domnul Dan.

În condiţiile în care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă şi de implicare, domnul Orban a spus Măi, Florine, dar erau declaraţii politice. Ok! Dacă în cadrul unor declaraţii politice poţi să demolezi un om şi poţi să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a explicat şi de ce nu a aşteptat rezultatele exit-poll la sediul partidului.

Gabriela Firea nu fuge de răspundere

„În timpul săptămânii, s-a luat această decizie de către echipa de comunicare, să aştept exit-poll-ul la Primărie sau la PSD Bucureşti şi să se facă declaraţii de către conducerea naţională în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat în toată ţara.

Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21.30, după declaraţiile oficiale, să facem şi noi o declaraţie de presă. Aşa s-a stabilit. Eu nu fug de răspundere. Nu am fugit niciodată de răspundere şi nu am de ce să mă ruşinez. Am obţinut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie dusă numai pe minciuni la adresa mea”, a mai spus Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI