Momente dificile pentru Viorica de la Clejani. A ajuns de urgență la spital și s-a operat

Momente dificile pentru Viorica de la Clejani. A ajuns de urgență la spital și s-a operat
Momente dificile pentru Viorica de la Clejani.

După scandalul iscat de Margherita, Viorica de la Clejani a avut o perioadă grea. Toate aceste lucruri i-au afectat starea de sănătate. Invitată în platoul emisiunii ”Acces de Weekend”, solista a mărturisit ce a pățit.

Momente dificile pentru Viorica de la Clejani

Deși optimistă, cum o știe toată lumea, Viorica de la Clejani, mai slăbită, a acceptat invitația de a participa astăzi, la ediția de weekend a emisiunii ”Acces Direct”. Alături de Ionică, Viorica a povestit despre noile producții muzicale, dar și despre problemele de sănătate avute în ultima perioadă.

A ajuns de urgență la spital și s-a operat

Solista a dezvăluit că a avut o intervenție chirurgicală la ochi, după ce medicii i-au pus diagnosticul de cataractă. Operația nu a fost una complicată sau cu riscuri, dar i-au creat mici neplăceri.

”Cu ochișorii sunt bine, am avut și eu o intervenție, am făcut o operație de cataractă. A ieșit cu bine, mai am puțin până văd clar, clar de tot”, a spus Viorica de la Clejani despre starea sa de sănătate!”, a dezvăluit Viorica din Clejani.

https://www.youtube.com/watch?v=SkJmUlA7f6c

În afară de problemele cu ochii Viorica din Clejani a recunoscut că va trebui să scoată destul de mulți bani din buzunar și pentru alte probleme pe care le are în acest moment. Una din probleme ar fi dantura, pe care și-ar dori-o reparată. Cu alte cuvinte va fi nevoită să facă câteva vizite pe la medicul stomatolog.

”Trebuie să repar ”gardul” din gură, trebuie să îmi fac dantura. Costa cam scump să-ți faci dantura în ziua de azi. Am niște probleme mai grave și trebuie să le rezolv. ”, a spus Viorica de la Clejani la Antena 1.

Familia Clejanilor au trecut prin probleme grele, mai ales după ce Margherita a reușit să provoace un adevărat tzunami cu ieșirile ei din peisaj. Tânăra fusese prinsă sub influența substanțelor halucinogene și risca chiar și închisoarea. Scandalul a degenerat după ce s-a aflat că și fiul lui Ionică și Viorica a avut de-a face cu drogurile, dar în cazul acestuia lucrurire se pare că s-au rezolvat.

Momente dificile pentru Viorica de la Clejani. A ajuns de urgență la spital și s-a operat
Viorica de la CLejani a vorbit la Antena 1 despre problemele de sănătate

După scandalul cu drogurile, ultima pățanie a Margheritei ar putea-o costa chiar libertatea, după ce a agresat câteva angajate a unei agenții imobiliare. Mai mult, tânăra ar fi avut câteva cuvinte dure și la adresa jurnaliștilor. În acest caz, are un al treilea dosar, în mai puțin de două luni. Rămâne să vedem ce se va întâmpla cu familia Clejanilor de-acum în colo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI