EXCLUSIV Margherita de la Clejani nu mai scapă! Câți ani de închisoare cu executare riscă pentru fapta de ieri. Detalii din anchetă

EXCLUSIV Margherita de la Clejani nu mai scapă! Câți ani de închisoare cu executare riscă pentru fapta de ieri. Detalii din anchetă
Trei dosare penale în numai două luni. Câți ani de închisoare cu executare ar putea merita?

Trei dosare în două luni, o nouă performanță obținută de fiica Clejanilor. Tânăra a ajuns, din nou, pe mâna poliției, după ce a bătut două angajate ale unei agenții imobiliare chiar ieri, 16 septembrie.

Trei dosare penale în numai două luni

Două luni, atât a reușit Margherita să se țină departe de necazuri. Ieri, ea a fost protagonista unui nou scandal. Conform informațiilor din anchetă, tânăra a mers la o agenție imobiliară pentru a-și scoate la vânzare apartamentul de peste 100.000 de euro pe care l-a achiziționat în urmă cu mai puțin de un an. Între fiica Clejanilor și două angajate ale agenției a avut loc un schimb de replici, iar ceea ce a urmat pare desprins din filme.

Margherita de la Clejani a agresat două agente imobiliare
Margherita de la Clejani a agresat două agente imobiliare

Margherita le-a împins, le-a tras de păr, le-a scuipat și înjurat pe angajate. Speriată, una dintre femei a apăsat butonul de panică, iar la fața locului a ajuns, în câteva minute, o patrulă a poliției. Cele două doamne, printre hohote de plâns, au declarat polițiștilor cele întâmplate, spunându-le că Margherita nu era deloc coerentă și că le-a fost teribil de frică. Tânăra de 28 de ani a fost chemată la poliție pentru declarații și i s-a deschis dosar penal pentru loviri și amenințări.

A bătut și înjurat două angajate ale unei agenții imobiliare

Astfel, acesta este al treilea dosar al Margheritei în mai puțin de două luni. La începutul lunii iulie, ea a provocat un accident de mașină, iar polițiștii ajunși la fața șocului i-au făcut un drog test, care a ieșit pozitiv la un cocktail de droguri, printre care și cocaină. Tot atunci, ea s-a mai ales cu un dosar penal pentru maltratarea animalelor. Motivul? În momentul accidentului, fata Clejanilor avea o maimuță în mașină, pe care a plimbat-o mai apoi pe la INML, secția de poliție etc. Din imaginile obținute de cameramani, artista ținea animalul într-o poziție total nepotritivă și nu părea deranjată de faptul că aproape chinuie puiul de maimuță. Pentru cele trei dosare penale, ea riscă o pedeapsă de până la doi ani de închisoare cu executare.

De altfel, este cunoscut faptul că procurorii nu sunt deloc permisivi cu persoanele publice care comit infracțiuni de lovire, tocmai pentru a da un exemplu cetățenilor. Ca și cum toate aceste necazuri nu ar fi fost suficiente, Margherita de la Clejani a mai comis o nelegiure. De câteva săptămâni, ea spune tuturor că lucrează în Inspectoratul de Politie, la Investigații Criminalistice, ba chiar are și o insignă pe care a fluturat-o ieri în fața reporterilor Antenei 1, spunându-le să nu se pună cu un om al legii, așa cum este ea. Conform Codului Penal, purtarea fără drept de decorații, uniforme, de semne distinctive ale unui organ de stat sau a unei legitimații, se pedespește cu închisoare de o lună la trei luni și cu amendă penală.

Urmăriți Playtech.ro și pe