Viorica de la Clejani, declarații șocante despre Margherita. Ce a ajuns să facă fără iubit

Viorica de la Clejani, declarații șocante despre Margherita. Ce a ajuns să facă fără iubit
Viorica de la Clejani, declarații șocante despre Margherita. Ce a ajuns să facă fără iubit

Ce mamă nu suferă pentru fiica ei. Este cazul și Vioricăi de la Clejani care trece și ea prin momente dificile din cauza fiicei ei, care, de curând, a cauzat un nou scandal în centrul Capitalei, după ce s-a păruit cu două femei și pentru care i s-a deschis un dosar penal.

Viorica de la Clejani, declarații șocante despre Margherita

Anul 2020 nu pare a fi cel mai bun an pentru Margherita de la Clejani. Acuzată fiind că a condus sub influența unor substanțe interzise, Margherita de la Clejani nu pare să se fi liniștit, iar în urmă cu o săptămână s-a aflat în centrul unui nou scandal, în București, după ce a agresat două femei.

”La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, au precizat surse autorizate, pentru WOWbiz.ro despre scandalul în care a fost implicată fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani.

De ce e așa nervoasă Margherita de la Clejani. Răspunsul Vioricăi de la Clejani

Zilele trecute însă, mama Margheritei a fost surprinsă în timp ce făcea cumpărăturile pentru casă. Era îmbrăcată comod, într-un trening și o bluză, cel mai probabil așa cum stă și acasă. Viorica de la Clejani s-a pronunțat în ce privește ieșirile nervoase ale Margheritei. Iar după ce a acuzat presa că ar denatura adevărul la adresa Margheritei, artista a explicat ieșirile nervoase ale fiicei ei.

”Aveți idee de ce este nervoasă în ultima perioadă Margherita?”, a fost întrebată Viorică de la Clejani, iar răspunsul a fost unul dezarmant. ”Pentru că NU ARE BĂRBAT”, a vociferat și Viorica de la Clejani, în timp ce chiar se pregătea să intre în casă, explicând astfel că fiica ei, Margherita de la Clejani, este nervoasă din motive hormonale și că… nu mai are un iubit care să o pondereze.

Mai mult decât atât, Margherita de la Clejani a intrat, la sfârșitul lunii mai, cu mașina într-un autotorism parcat regulamentar. De altfel, Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost testată și cu Drugtestul și a rezultat că ar fi consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan.