Mircea Badea, amendă colosală de la ANAF. Prezentatorul Antena 3 e furios, suma e prea mare

Mircea Badea, amendă colosală de la ANAF. Prezentatorul Antena 3 e furios, suma e prea mare
Mircea Badea, amendă din partea ANAF

Mircea Badea a primit o amendă colosală! Acesta a fost sancționat de Agenția Națională de Administrare Fiscală. Celebrul prezentator de la Antena 3 este extrem de furios din cauza celor petrecute.

Mireca Badea, amendat de ANAF! Jurnalistul e foc și pară

Mircea Badea a primit o veste extrem de proastă din partea ANAF. Concret, este vorba despre o sancțiune care se ridică la aproximativ 10.000 de euro din cauza unor restanțe din dreptul impozitului din anul 2018:

„Am fost sunat de la ANAF, au admis posibilitatea existentei unei erori, verifica si ma anunta. Orice document se va elibera de catre ANAF il voi posta aici. La 17.20 intru live la Antena3” pe tema.

Jurnalistul a scris un mesaj pe rețelele de socializare unde își varsă nemulțumirile și surprinderea vizavi de înștiințarea pe care a primit-o. Cel din urmă a subliniat faptul că este la zi cu impozitele, chiar și după un lung șir de nefericite în acest sector.

Moderatorul a amintit de o altă întâmplare în jurul căreia s-a făcut vâlvă în presă când s-a trezit cu o somație care arăta că trebuie să scoată din buzunar suma de 100.000 de dolari. Vedeta de televiziune a încercat în cele din urmă să găsească greșeala, pentru că a știut dintotdeauna că iese din calcul posibilitatea în care el să fie dator:

„Am plătit toate impozitele atunci când a trebuit să le plătesc. Am scris pe Facebook într-un mod foarte virulent despre această nouă întâmplare cu ANAF și am verificat cu doamna contabila ca și cum am fi avut ce să verificăm – era totul în regulă, nu aveam nimic de plătit, era clar.

Și, după aceea, am fost sunat de la ANAF de domnul care a emis solicitarea respectivă si mi-a spus ca a fost vorba de o sesizare a softului. A admis posibilitatea existenței unei erori și a spus că vor verifica”, a mai detaliat acesta în direct la postul de televiziune menționat. 

„Așa arată un nou abuz!”

„P.S. Javrele de la ANAF vor avea nevoie de toata sustinerea. Asadar, ii sustin! Asa arata un nou abuz pe care il incearca javrele de la ANAF cu mine. Toate de pana acum au dat gres, asa cum va da si acesta. Cel mai odios dintre ele, in care mi-au inventat o datorie de 100.000 de dolari, e de norietate si s-a dus dracului in instanta. Asta e o noua mizerie si mi-au trimis-o in scarba fara posibilitatea de a vorbi cu cineva dintre javrele astea decat ducandu-ma fizic, in pandemie, in cacatul lor de birou. Eu zic ca se va termina foarte prost pentru ei”
Mmircea Badea (Sursa: Facebook.com)
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI