Ce se întâmplă cu emisiunea lui Mircea Badea. Anunțul pe care fanii îl așteptau de câțiva ani

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Mircea Badea. Anunțul pe care fanii îl așteptau de câțiva ani
Ce se intampla cu emisiunea lui Mircea Badea

Cum ar arăta serile noastre fără emisiunea lui Mircea Badea de pe Antena 3? Cu siguranță mai lipsite de umor și replici tăioase, având în vedere că showul „În Gura Presei” este una dintre cele mai controversate și populare emisiuni televizate din România. Celebrul său amfitrion este cel care a făcut anunțul pe care toți fanii îl așteptau cu sufletul la gură.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Mircea Badea

Da, se întâmplă. Mircea Badea și-a anunțat prietenii virtuali de pe Facebook că porția zilnică de umor de la Antena 3 se va mări cu 45 de minute, emisia depășind miezul nopții cu nu mai puțin de trei sferturi de oră.

Fostul coleg de platou al lui Teo Trandafir nu a putut face acest anunț fără a adăuga o ironie fină, în dulcele-i stil caracteristic, „plângându-se” de prelungirea duratei emisiunii pe care o moderează, cu succes, de atâția ani.

„Începând de astăzi, în fiecare seară voi executa program la teveu de la 23.00 la 24.45. Într-o viață anterioara am fost un om rău”, a fost mesajul ironic al lui Mircea Badea de pe pagina sa oficială de Facebook.

Cum au reacționat fanii lui Mircea Badea, când au aflat vestea

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, cei mai mulți dintre ei fiind entuziasmați de această schimbare de program, pe care au perceput-o ca pe o veste bună. Admiratorii lui Mircea Badea l-au felicitat pentru veste, spunându-i vedetei că abia așteaptă să urmărească emisiunea.

Talentul trebuie folosit! Și remunerat, dar aici se aplica principiul comunist, ca e mai convenabil. Succesuri!

Ești pe post de salvator ! Oricum te urmăresc cu drag

Dacă ție nu îți place, nouă ne placi

Stie A3 ce face…Baga la inaintare artileria grea.

Te asteptăm! Asa om ” rau” mai vreau!

Acum, ce să zic, nouă ne pare bine că ai fost un om rău. Atât de rău că ți-au rămas ceva reminiscențe și pentru viața asta!

Mircea Badea, despre cum se alege mielul de Paște la români

Pe cât este de controversat, pe atât este de îndrăgit de către publicul din România. Și pentru că tot au trecut sărbătorile pascale, Mircea Badea a realizat un mic studiu de piață, explicându-le românilor cum se alege mielul de Paște:

„Mai realist decât rețetele acestea foarte fonflite la noi la români este un articol în care ne învăța un expert, un specialist, cred că șeful de la Protecția Consumatorului, cum să alegem mielul. Și un criteriu, foarte important, zice să nu cumpărăm din portbagajul unei mașini. Cumpărați-l dintr-o vitrină frigoriică.

Și când îl cumpărați, zice, să vă uitați cu mare atenție dacă are copite – ar fi bine să aibă, și să nu aibă canini, dacă înțelegi ce vreau să spun. Adică să nu vorbească limbi străine: ham!”, a spus Mircea Badea la Antena 3.