Mihai Albu a dezvăluit cum și-a pierdut Irinel Columbeanu toată averea: „Nu pe femei și cluburi cum se spune” VIDEO

de: Andrei Simion
18 09. 2024

Printre cei care i-au fost prieteni apropiați lui Irinel Columbeanu, mai ales în perioada sa de glorie, se număra și designer-ul Mihai Albu. Inclusiv soțiile celor doi erau prietene, până s-au certat. Recent invitat într-o emisiune, celebrul designer a a dezvăluit cum și-a pierdut Irinel Columbeanu toată averea.

Mihai Albu a vorbit despre prietenia sa cu Irinel Columbeanu

Poate la fel de celebru ca Irinel Columbeanu, mai ales prin prisma scandalurilor cu fosta soție, Mihai Albu apare de curând într-un interviu, decis să vorbească despre prietenia sa cu fostul milionar Irinel Columbeanu.

Este clar înțeles că cei doi erau prieteni pe vremea când Irinel se lăfăia în bani, mașini de lux, și petrecerile luxoase.

Astăzi, aflat într-un sanatoriu, este vizitat de prieteni, de cei care i-au mai rămas. Dar, Mihai Albu spune că a rămas prieten cu el, în continuare:

„Eu cu Irinel, da (n.r. au rămas prieteni). Mai vorbim, ne mai sunăm, ne mai sfătuim, e adevărat, nu ca înainte.

Mai ales că trece printr-o situație mai dificilă. Sigur că nu. (n.r. nu se aștepta ca Irinel să treacă prin situația de acum).”, poveștete Mihai Albu, invitat la „Online Story”.

Mihai Albu a dezvăluit cum și-a pierdut Irinel Columbeanu toată averea

Deși lucrurile evidente erau relatate în presa vremii, precum și modul în care a reușit să piardă o mare parte din averea de aproape 70 de milioane de euro, în același interviu, Mihai Albu a dezvăluit cum și-a pierdut Irinel Columbeanu toată averea, aesta precizând că, de fapt, „Nu pe femei și cluburi cum se spune” și-ar fi pierdut banii:

„Dar eu am știut toți pașii lui, a investit foarte mult pentru un proiect care de atunci era destul de circumspect și destul de la limită. Investea tot ce avea și gira cu tot ce avea pentru acel proiect.

Irinel Columbeanu a pierdut toți banii din cauza afacerilor, nu pe femei și cluburi, cum se scrie”, a mai declarat Mihai Albu, în cadrul emisiunii „Online Story”.

Designerul ar fi știut primul de relația cu Monica Gabor

Mariajul lui Irinel Columbeanu și Monica Gabor nu a durat mult, din păcate, dar în urma lui avenit pe lume și fiica celor doi, Irinuca. Din nefericire, nici divorțul nu a fost unul lipsit de probleme, și extrem de mediatizat la acel moment.

Același designer a mai recunoscut că cele două doamne, Columbeanu și Albu, aveau să devină prietene, dar a intervenit cearta între Monica Columbeanu și Elena Albu, air cele două nu au mai ținut legătura.

În cadrul aceluiași podcast, Mihai Albu a povestiti cum a ajuns Irinel cu Monica la el, fiind de altfel primul care afla de această relație:

„Nimeni nu știa că Irinel Columbeanu a intrat într-o relație. Nu auzise nimeni.

A venit cu ea la mine, la atelierul pe îl aveam pe vremea aceea, să o încalțe și atunci am văzut-o pentru prima dată. A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o. Era foarte încântat atunci când a prezentat-o și m-a rugat să nu spun nimănui.

S-a aflat, a prezentat-o după aceea, dar au fost ceva luni înainte de a o prezenta”, a mai spus Mihai Albu.

Astăzi, Irinel Columbeanu își duce zilele într-un azil, singur și refăcându-se după un atac cerebral, iar Mihai Albu încearcă la rândul său, să-și țină afacerea pe picioare și să ducă o viață normală.