17 dec. 2022 | 09:00

Compania secretă fondată de Irinel Columbeanu şi Monica Gabor. Ce afacere neaşteptată au lansat cei doi

Monden
Compania secretă fondată de Irinel Columbeanu şi Monica Gabor. Ce afacere neaşteptată au lansat cei doi
Compania secretă fondată de Irinel Columbeanu şi Monica Gabor. Cei doi au fost parteneri și în afaceri, nu doar pe plan romantic.

Compania secretă fondată de Irinel Columbeanu şi Monica Gabor. N-au fost parteneri doar pe plan amoros, ci și în afaceri. Puțini credeau că pe foștii soți i-ar mai lega și altceva în afară de fiica pe care o au împreună. Află în rândurile de mai jos ce afacere neașteptată au lansat cei doi.

Compania secretă fondată de Irinel Columbeanu şi Monica Gabor

Mariajul lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor s-a încheiat după cinci ani de la depunerea jurămintelor de iubire. A fost o relație tumultoasă, plină de evenimente mai mult sau mai puțin plăcute. Legătura dintre cele două vedete a reprezentat subiect de primă pagină, multă vreme, în ziarele de circulație națională.

Așa cum mulți preconizau, căsătoria dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor avea să ajungă la capăt. S-a întâmplat după ce omul de afaceri a fost surprins alături de două blonde în jacuzzi, în vila pe care o deținea în Izvorani. Acela a fost momentul în care fosta sa parteneră a decis să-i ceară divorțul.

Deși au trecut peste zece ani de atunci, puțini ar fi crezut că mai există lucruri care să îi lege pe cei doi. Bineînțeles, dincolo de fiica lor, în vârstă de 15 ani. Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost nu doar implicați într-o relație romantică, ci au devenit și parteneri de afaceri.

Foștii soți au decis să își deschidă un business împreună. Deși sunt divorțați, compania încă îi obligă pe cei doi să colaboreze, din anumite privințe. Firma „Monica Columbeanu Media” a fost fondată cu scopul lansării în televiziune a Monicăi Gabor. Doar că lucrurile nu au evoluat potrivit așteptărilor, astfel încât, anul trecut, magistrații au luat o decizie usturătoare.

Ce decizie au luat judecătorii, după datoriile înregistrate de firmă

Una dintre producțiile firmei lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a fost chiar un program interzis minorilor. Însă reality-show-ul nu s-a bucurat de audiența așteptată. Compania celor doi foști parteneri a început să înregistreze tot mai multe datorii, care au rămas, de-a lungul timpului, neachitate.

„Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive.

Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar.

Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”, se arată în decizia luată de magistrați, în urmă cu un an de zile, în dreptul firmei Monicăi Gabor.

Citește și: EXCLUSIV Monica Gabor, executată silit din cauza lui Irinel Columbeanu! Cum a băgat-o afaceristul în necazuri

Potrivit Newsweek, în ultimul an de bilanțuri depuse la ANAF, compania a declarat o pierdere de aproape 100.000 de lei. Datoriile se ridicau la suma de 280.000 de lei. Anul trecut, „Monica Columbeanu Media” și-a declarat falimentul, constrânsă de organele competente, care au trimis-o în judecată pentru a recupera banii.

Parteneri
Alimente INTERZISE de Înălțarea Sfintei Cruci! Ce NU ai voie să consumi astăzi, 14 septembrie!?
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 16-22 septembrie. Bani, noroc în carieră și secrete scoase la iveală pentru 3 zodii
Click.ro
VIDEO Războiul dronelor. Ucrainenii au devenit atât de buni piloți, încât doboară dronele rușilor folosind doar telecomanda
Digi24
Antonia și-a arătat zona INTIMĂ: S-au văzut tatuajul și cercelul de ACOLO! Apariție INCENDIARĂ
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Veste proastă de la ANM. Când scăpăm de Ciclonul Boris
EVZ.ro
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Spynews
Un iubit actor a plecat spre stele. A fost un actor cameleonic, un monstru sacru al cinematografiei
Capital.ro
Ea avea 18 ani, iar el, 33, când au început să formeze un cuplu, iar luna trecută și-au anunțat divorțul! Cum au fost surprinși din nou împreună?
Avantaje
Pensionarii care vor da bani înapoi, după recalculare. Anunțul Casei de Pensii
Mediaflux
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
EXCLUSIV | Ce a răspuns Loredana când a fost întrebată dacă a ținut legătura cu Cornel, după Insula Iubirii: “Mi-a trimis cerere și..."
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro