28 iun. 2024 | 15:26

Iulia și Mihai Albu sunt, din nou, la cuțite! De la ce a pornit conflictul, au răbufnit pe internet: „Dorește ceva reclamă”

Monden
Iulia și Mihai Albu sunt, din nou, la cuțite! De la ce a pornit conflictul, au răbufnit pe internet:
Scandal între Iulia și Mihai Albu

Iulia și Mihai Albu sunt, din nou, la cuțite! Cei doi foști soți își aruncă vorbe grele în mediul online din cauza fiicei lor. Criticul de modă a reușit să-l enerveze pe Mihai Albu după ce, zilele trecute, anumite declarații delicate au apărut în presă. Amintim că celebrul designer de pantofi se recuperează în urma operației pentru cancer de prostată.

Iulia și Mihai Albu, schimb de replici pe internet

Iulia Albu a spus, de curând, că fiica ei, Mikaela (14 ani), a aflat prea repede despre diagnosticul dur al tatălui său, Mihai Albu. Vestea ar fi afectat-o profund pe fiica designerului de încălțăminte, mai ales că se pregătea să susțină examenul de Capacitate.

„A fost un an greu, pentru că, în primul rând, a fost pregătirea Mikaelei. În al doilea rând, a fost vestea despre fostul meu soț. Ea nu era cazul să afle de asta cu două luni înainte de examen, dar asta a fost. Cu siguranță a afectat-o și cred că ar afecta orice copil”, a precizat Iulia Albu pentru Cancan.

Cu toate că i-a promis fiicei sale să nu mai intre în conflict public cu mama ei, Mihai Albu nu s-a putut abține și i-a dat replica Iuliei pe internet.

„I-am promis anul trecut fetiței mele că nu voi mai vorbi public despre mama ei, însă acum sunt nevoit să aduc anumite precizări referitoare la acuzația că <<NU AR FI FOST CAZUL>> să-i spun Mikaelei despre afecțiunea medicală de care sufăr (ea fiind în clasa a opta și urmând a susține examenul de capacitate). Am aflat de afecțiunea mea la începutul lunii februarie, apoi în lunile martie și aprilie am urmat un protocol de analize, investigații și proceduri invazive care au avut ca finalitate o operație chirurgicală complexă. Toate aceste luni (februarie, martie și aprilie) am ținut discreție totală asupra afecțiunii, informând doar familia și prietenii foarte apropiați, tocmai în încercarea de a o proteja pe fiica mea în acestă perioadă dificilă.

Abia după ce am trecut prin intervenția chirurgicală, respectiv la zece zile după, doar atunci când medicii m-au asigurat că totul este ok, am informat-o pe fiica mea, chiar de Sărbătorile Pascale când a petrecut cu mine, văzându-mă în convalescență (cu tuburi de dren și sondă).

Am protejat-o cu toată ființa mea, spunându-i doar atunci când am considerat ca ESTE CAZUL! La acel moment deja aflaseră mult prea multe persoane de boala mea, eram sunat chiar de persoane din presă care aflaseră ceva, dar nu aveau confirmări. După ce i-am spus fetiței mele, la câteva zile chiar, am făcut și public anunțul.

Cu siguranță, Mikaela a fost afectată de această veste certându-mă câ nu i-am spus încă de la început pentru ca ar fi dorit să fie mai mult lângă mine, i-am explicat care a fost motivul și vă asigur că a înțeles!

Fiica mea este foarte bine pregătită pentru examenul de capacitate și sunt convins că va trece cu bine, foștii mei socri s-au ocupat intensiv de pregătirea ei. Probabil mama ei dorește ceva reclamă, doar ce este în <<jurată la o emisiune TV>>. Mika, tati te iubește mult și este lângă tine!”, a precizat Mihai Albu pe rețelele sociale.

Reacția criticului de modă la mesajul fostului soț

Ulterior, Iulia Albu a revenit cu un punct de vedere la mesajul fostului ei soț:

„Dragi colegi din presă, vă rog să nu dați curs provocărilor venite din partea fostului meu soț. În toți acești ani am încercat și chiar am reușit, de cele mai multe ori, să mă țin departe de și să nu intru în circul creat de acesta.

Da, nu era cazul ca Mikaela să treacă prin această situație, așa cum este preferabil ca niciunui copil să nu i se întâmple asta. Dar aceasta este viața. A căuta cu tot dinadinsul orice mic motiv pentru a porni un scandal, la fel ca a-ți bârfi fosta soție live cu un alt bărbat pe un post TV național, sunt doar semnale ale unei probleme mult mai grave. De asemenea, amestecarea în această poveste a părinților mei, cu care fostul meu soț nu are nicio legătură, este, de asemenea, ridicolă. Fostului meu soț îi urez mai multă maturitate în abordări și mai multă atenție acordată relației cu propria fiică”.

Mihai Albu, operat de cancer la prostată

Mihai Albu s-a operat de cancer de prostată, în urmă cu două luni. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech-Știri, designerul de pantofi a oferit mai multe detalii:

„Am făcut operația acum trei săptămâni, mi-au scos prostata cu totul, dar și ganglionii din jur, noroc că nu erau infectați. Medicii nu știu de la ce se face acest cancer, pot fi și cauze genetice, și fratele meu a avut o formă de cancer, a murit acum trei luni. M-am dus la un control pentru altceva și mi-au găsit asta. Mi-au făcut RMN, puncție, mi-au luat probă, mi-a ieșit într-un anumit stadiu, alte analize au confirmat că e cancer. Mai am de făcut analize, dacă valorile vor fi foarte mari, trebuie să fac și chimio, și restul de tratament. La stadiul la care sunt acum trebuie așteptat șase săptămâni, până la restul analizelor.

Fiica mea (n.r. – Mikaela) este și ea speriată, a fost alături de mine, a stat de Paște cu mine, că am fost externat, a fost cu mine și la biserică. Am revenit la serviciu de două zile, la atelierul de încălțăminte.

Nu am un regim, operația nu presupune momentan restricții, după aceea, dacă a rămas ceva acolo, va urma un tratament oncologic, poate și o dietă. Mama a murit acum 8 luni, fratele meu a murit acum trei luni, avea și el o formă de cancer, un fel de cancer mai simplu. Eu am avut cancer malign, invaziv. (…)”.

PlaySport
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Stiri din Lume
Alexandra Stan a arătat aproape TOT! Bluza mulată pe sub care nu purta nimic i-a scos FORMELE în evidență
Stirile PROTV
Litoralul este plin de turiști. Care este noua stațiune favorită a românilor. „Toată lumea se distrează”
EVZ.ro
Exclusiv: Imaginile despărțirii! Ema Uta și Alex Bodi surprinși în cele mai tensionate momente
Digisport.ro
"Să-ți fie rușine!". Explicația găsită de Bellingham pentru gestul golănesc din Anglia - Slovacia: "De ce minți?"
PRO TV
Anda Adam s-a schimbat de rochia de mireasă de 25 kg! Cum arată cea de-a doua ținută de la cea mai opulentă nuntă a anului
Adevarul
O iubire cât o viață. Marea poveste de dragoste dintre Ileana Stana-Ionescu și soțul ei: „Prima oară, nu mi-a plăcut deloc de ea” VIDEO
BZI.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Spynews.ro
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro
Viva.ro
S-a aflat! Ce relație este, de fapt, între Cătălin Botezatu și Laura Giurcanu: ”Chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori...”
Impact.ro
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Ego.ro
SUPER HOT! Cum a putut să se îmbrace INNA la un concert. Toți spectatorii S-AU FRECAT LA OCHI când au văzut-o așa!
Parteneri
Ce subiecte au picat la Bacalaureat, la limba română
Redactia.ro
Cine este Oana Ciolacu, nașa Andei Adam? E cea mai bună prietenă din Vegas a Prodancăi! „Ne știm din tinerețe. Sunt milionarii Vegas-ului”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Anda Adam, rochie de mireasă de 20 de kg, flori de 50.000 euro și tort de 6 etaje! Pozele sunt virale pe internet
Unica.ro
Ce este interzis să iei din camera de hotel și ce se plătește în plus
EVZ.ro
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Spynews
UDREA, nevinovată. Băsescu a făcut anunțul: În penitenciar până a murit
Capital.ro
Momentul în care o maşină traversează singură un bulevard din patru benzi şi parchează, după ce şoferul a uitat să tragă frâna de mână, în Oradea
Antena 3
Care e fiica și care e soția? El are 66 de ani, ea doar 27. Soția e doar cu cinci ani mai mare decât fiica lui. Cum au fost surprinși în vacanță
Avantaje
TRAGEDIE în ROMÂNIA! Au MURIT pe LOC
Mediaflux
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Spynews.ro
„Apa de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână. Cum se prepară - VIDEO
Realitatea.net
Cine sunt cele cinci noi cupluri curajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul opt
Antena 1
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro