10 mai 2024 | 17:48

Cum a aflat Iulia Albu că fostul soţ suferă de o boală cumplită. Mihai Albu, primele declaraţii: „A fost iubita mea, m-a sprijnit în totalitate”

Monden
Cum a aflat Iulia Albu că fostul soţ suferă de o boală cumplită. Mihai Albu, primele declaraţii:
Cum a aflat Iulia Albu că fostul soţ suferă de o boală cumplită

Mihai Albu trece prin momente dificile, însă s-a putut bucura de sprijinul celor mai importante persoane din viața sa. Celebrul designer a făcut primele declarații despre lupta grea pe care o duce și a făcut și o mărturisire neașteptată legată de fosta sa soție. Cum a aflat Iulia Albu că fostul soț a fost diagnosticat cu o boală cumplită.

Designerul a suferit o intervenție chirurgicală

O analiză de rutină i-a alarmat pe medicii celebrului designer român. După mai multe teste, Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer la prostată și a suferit deja o intervenție chirurgicală de extirpare a organului afectat de celulele maligne.

La scurt timp după ce a dezvăluit diagnosticul primit și lupta grea pe care o duce cu boala, de ceva vreme, Albu a vorbit despre experiențele pe care le-a trăit în ultimele săptămâni.

„Pe zi ce trece parcă îmi recapăt forțele. Am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Până acum trei ani eram perfect sănătos, pur și simplu am ajuns să-mi fac niște analize, iar anul trecut am trecut prin multe încercări, cu decesul mamei, iar anul ăsta a ieșit o analiză deformată, cu o valoare decât cea obișnuită, o valoare care punea semne de întrebare. Am făcut analize mai complexe și am aflat că am cancer de prostată”, a povestit el, potrivit Antena Stars.

Cum a aflat Iulia Albu că Mihai Albu are cancer

Cel mai important sprijin, în toată această perioadă, a fost iubita sa, designerul mărturisind că ar fi fost pierdut fără femeia care i-a cucerit inima. Mai mult, Mihai Albu a avut-o alături și pe fosta sa soție, în ciuda faptului că, după divorț, nu au reușit să își rezolve conflictele, relația lor fiind una tensionată.

Iulia Albu a aflat că fostul ei soț suferă de o boală cumplită chiar în noaptea de Înviere. Cei doi s-au întâlnit la slujbă, iar designerul i-a povestit prin ce trece.

„A fost iubita mea, partenera mea, care m-a sprijinit în totalitate, a fost lângă mine moment de moment, nici nu știu ce m-aș fi făcut fără ea. Și Iulia a fost lângă mine, știind că am o problemă medicală. Chiar de Paște am petrecut Învierea împreună și m-am văzut nevoit să-i spun prin ce trec”, a spus acesta, potrivit sursei.

Te-ar putea interesa și: Primul lucru pe care l-a făcut Iulia Albu, după ce a aflat că Mihai Albu are cancer: “M-a afectat”

„Încă mă aflu in perioada de convalescență”

Joi, 9 mai 2024, Mihai Albu a anunțat, printr-un mesaj publicat pe o platformă de social media, că se află în perioada de convalescență, sub supravegherea medicilor, după ce a suferit o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție recomandată de specialiști după ce a fost diagnosticat cu cancer.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali.

Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”, a transmis Mihai Albu.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer. Ce se întâmplă acum cu celebrul designer: “Fiica mea este și ea speriată” EXCLUSIV

Digisport.ro
10 ani de suspendare și medalie luată! S-a dat sentința, după "cea mai murdară" cursă din istorie
Stirile PROTV
Daniel Craig și soția sa Rachel Weisz au făcut senzație pe covorul roșu de la Veneția. Craig își promovează filmul „Queer”
PlaySport
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
Ego.ro
Tortul de la botezul fiului Vlăduței Lupău, DISTRUS cu ciocanele! Ce s-a întâmplat
ProActual
Cine e românca invitată la nunta controversată a Prințesei Norvegiei cu un guru șaman. A participat la o emisiune PRO TV
EVZ.ro
Regele Cioabă, imagini de senzație. Cum a fost surprins
Spynews.ro
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
PRO TV
Îl recunoști? Tatăl lui a fost cel mai ”huiduit” star în România, iar mama - una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood
Adevarul
Țiriac, exploziv: a pus performanțele Serenei pe seama dopajului! Metoda Williams, descrisă detaliat
BZI.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Sport.ro
FOTO Imaginile "interzise" cu Ivana Knoll, într-un costum de baie aproape inexistent. Fanii au reacționat imediat
Viva.ro
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Denise Rifai fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Fanii abia au recunoscut-o în fotografia de la plajă
Parteneri
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
Redactia.ro
Artistul român care organiza baluri mascate în Bucureștiul de altădată. Ce rol juca fiica sa adoptivă și cum arătau costumele oaspeților. FOTO
Click.ro
SURSE: „Cine altcineva vrea?”. Ciucă s-a oferit să renunțe la cursa pentru Cotroceni. Cine a fost propus în partid
Digi24
Andreea Bălan, în costum de baie MINUSCUL! A arătat aproape TOT: Poze INCENDIARE
Vocea.biz
Una dintre frumusețile televiziunii a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor / FOTO
Unica.ro
Au lăsat Londra pentru Windsor. Cine i-a influențat pe William și Kate să facă mutarea
EVZ.ro
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Spynews
Obligatoriu pentru românii care stau la casă. La ce distanță trebuie pus coșul de fum față de casa vecinului
Capital.ro
Nu se mai ascund! El are 60 de ani, iar ea are 34 și și-au făcut prima apariție împreună în public! Ce îndrăgostiți sunt
Avantaje
Donald TRUMP RECUNOAȘTE acuzațiile FEDERALE! Ce se întâmplă cu CANDIDATURA sa pentru CASA ALBĂ
Mediaflux
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cât de mult a slăbit ispita Diandra după ce s-a întors de la Insula Iubirii. Dieta cu care a dat jos aproape 10 kilograme
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro