14 aug. 2024 | 18:53

Surpriză uriașă pentru Irinel Columbeanu. Fiica lui Irina a revenit în România, unde a fost surprinsă și de ce venit din nou în țară

Monden
Surpriză uriașă pentru Irinel Columbeanu. Fiica lui Irina a revenit în România, unde a fost surprinsă și de ce venit din nou în țară
Surpriza uriasa pentru Irinel Columbeanu

Veste extrem de emoționantă pentru Irinel Columbeanu! Fostul milionar de la Izvorani a aflat, de curând, că fiica sa, Irinuca Columbeanu, a revenit în România. În urmă cu puțin timp, adolescenta a fost fotografiată în Capitală. Află mai multe detalii despre această vizită!

Irina Columbeanu a revenit în România

În urmă cu două luni, Irinuca Columbeanu, fiica fostului milionar și a Monicăi Gabor, a revenit în România după mai bine de șase ani petrecuți în Statele Unite ale Americii.

Vizita ei a fost marcată de o întâlnire emoționantă cu tatăl său, Irinel Columbeanu, care a așteptat-o pe aeroportul din Otopeni cu un buchet de flori.

Această întoarcere a avut loc după o vacanță în Franța și Italia, unde adolescenta a petrecut timp cu nașul ei. De asemenea, adolescenta a fost însoțită de mătușa sa, Ramona Gabor, cu care a explorat orașe precum Bacău, Cluj-Napoca și Iași.

Cu cine s-a filmat adolescenta

Acum, Irina Columbeanu a revenit în țara sa natală. Recent, tânăra a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii din Capitală, surprinzându-i pe fanii ei cu imagini pline de veselie și bucurie.

Însă, adolescenta nu a petrecut timp în România singură, ci împreună cu mătușa ei. Într-un videoclip postat de Ramona Gabor pe Instagram, cele două apar dansând fericite într-o mașină, bucurându-se de timpul petrecut împreună.

Deși nu se știe exact când a sosit Irinuca în țară, cert este că mătușa ei se bucură enorm de prezența sa. Cele două par să se înțeleagă foarte bine  şi să se distreze copios.

Citește și Ce se întâmplă, de fapt, cu vila lui Irinel Columbeanu de la Snagov. Transformarea este una radicală!

”Mi-a fost foarte dor de tatăl meu”

În urmă cu două luni, odată cu prima revenire în România, Irinuca a acordat un interviu. Tânăra a spus că îi este foarte recunoscătoare tatălui său pentru sacrificiile pe care le-a făcut pentru ea.

”Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă, sunt foarte recunoscătoare și fericită că sunt din nou aici, după șase ani!”, a spus adolescenta.

”În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult. A fost o schimbare foarte bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

N-aș fi reușit fără tatăl meu, a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare. Îți mulțumesc (n. red către Irinel Columbeanu)! Știu prin câte ai trecut pentru mine și familia noastră”, a mai adăugat Irina Columbeanu.

Citește și Încă o surpriză uriașă pentru Irinel Columbeanu. Cine a mai venit să îl viziteze, fostul afacerist a fost uimit când a văzut-o la aeroport!

Parteneri
A murit Gigi Mulțescu, fost jucător și antrenor! Suferea de o BOALĂ grea
Redactia.ro
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Click.ro
Mister total după întoarcerea avionului spațial secret al Chinei pe Pământ. „Este prea avansat pentru a fi arătat”
Digi24
Antonia și-a arătat zona INTIMĂ: S-au văzut tatuajul și cercelul de ACOLO! Apariție INCENDIARĂ
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Scandal de pomină după Insula Iubirii. Nu s-a mai putut stăpâni
EVZ.ro
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Spynews
S-a stins cel mai iubit actor. Moartea sa a șocat pe toată lumea: A fost o persoană minunată
Capital.ro
Ea avea 18 ani, iar el, 33, când au început să formeze un cuplu, iar luna trecută și-au anunțat divorțul! Cum au fost surprinși din nou împreună?
Avantaje
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Mediaflux
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
E scandal între ispita Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii. Ce acuzații grave îi aduce bărbatul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro