26 iul. 2021 | 13:30

Mădălin Voicu, prima reacție despre bătaia dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie. Ce a aflat nașul lor EXCLUSIV

Monden
Mădălin Voicu, prima reacție despre bătaia dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie. Ce a aflat nașul lor EXCLUSIV
Mădălin Voicu, prima reacție în scandalul zilei. Ce spune despre bătaia primită de Oana Miliz din partea lui Marian Vanghelie?

Mădălin Voicu vine cu prima reacție în dreptul scandalului zilei! Acesta a oferit declarații despre scenariul violent petrecut în casa lui Vanghelie în ziua de 24 iulie. Ce a aflat nașul celor doi și ce spune despre acțiunile lui Marian Vanghelie?

Mădălin Voicu, prima reacție în scandalul momentului

Marian Vanghelie și-a agresat partenera de viață! Oana Mizil a ajuns pe mâna medicilor în cursul nopții de sâmbătă. Chiar specialiștii de la spitalul din Capitală la care a ajuns Oana au alertat Poliția. Femeia în vârstă de 45 de ani a confirmat că a fost agresată fizic de bărbatul alături de care locuiește.

Polițiștii Stațiunii Snagov au emis un Ordin de Protecție Provizoriu împotriva partenerului persoanei vătămate. Conform surselor noastre, Oana Mizil nu a necesitat internare. Specialiștii i-au făcut investigațiile medicale, ulterior a fost însoțită de un echipaj de poliție la INML.

Mădălin Voicu este prieten apropiat și nașul cuplului. Cel din urmă a venit cu primele mărturii în scandalului momentului. Acesta a mărturisit că a auzit că ar fi fost vorba și de o altercație, dar nu are la cunoștință mai multe detalii.

Fostul politician a susținut în exclusivitate pentru playtech.ro că a încercat să o contacteze telefonic pe femeie, dar nu a răspuns niciunui apel. Voicu a mai subliniat că va încerca să poarte discuții cu fiecare dintre ei pentru a afla adevărul, ulterior va comenta pe baza acestui subiect. 

Ce spune despre bătaia dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie?

„Am aflat si eu despre acest incident. Din cate am inteles a existat si o altercatie, dar nu cunosc amanunte. Am sunat-o pe Oana, dar nu mi-a raspuns. Voi incerca sa vorbesc cu fiecare dintre ei, in primul rand pentru a afla direct de la sursa despre ce e vorba si abia apoi voi comenta…repet, doresc sa vorbesc cu amandoi, mai intai cu Oana, apoi si cu Marian”
Mădălin Voicu

„Ne-am sesizat din oficiu de acest caz. Avem un dosar penal pentru violenta domestica. Domnul Vanghelie o sa fie audiat saptamana aceasta. Conflictul cel mai probabil a pornit pe fondul unor discutii mai aprinse”, ne-a spus purtătorul de cuvânt de la IPJ Ilfov, Anne-Marie Ciolcă

„La data de 24 iulie, în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie”
Poliție

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro