Lupta dintre PRO TV și Antena 1, din nou în prim plan. Cum s-a clasat Las Fierbinți

Antena 1 și Pro TV se bat pentru audiență. Las Fierbinți dă tonulAntena 1 și Pro TV se bat pentru audiență. Las Fierbinți dă tonul

Antena 1 și Pro TV se luptă de ani buni să câștige cât mai mulți telespectatori de ambele părți. De la an la an apar noi producții în care reprezentanții celor două posturi de televiziune își pun mari speranțe în ceea ce privește audiențele. Marți seara, Antena 1 a făcut legea cu emisiunea Chefi la Cuțite, în detrimentul serialului Profu, de la Pro TV, dar nu a reușit să bată serialul Las Fierbinți.

Antena 1 și Pro TV se bat pentru audiență. Las Fierbinți dă tonul

La nivel național, peste 1.564.000 de telespectatori au urmărit show-ul culinar Chefi la Cuțite. Audiențe au fost peste cele obținute de Pro TV cu serialul Profu, dar și cu MasterChef. În schimb, pe intervalul în care a difuzat Las Fierbinți, Pro TV a fost lider de piață.

Emisiunea Chefi la Cuțite nu a început foarte bine seara, întrucât la Pro TV s-a difuzat Las Fierbinți, care ține de fiecare dată telespectatorii cu sufletul la gură. Serialul de comedie a înregistrat o medie de 2,4 milioane de telespectatori pe minut. În același interval, Chefi la Cuțite a avut o medie de 1,5 milioane de telespectatori.

După Las Fierbinți, la Pro TV s-a difuzat serialul Profu. În timp ce Antena 1 a avut 1,5 milioane de telespectatori pe minut, Pro TV nu a trecut de 1,2 milioane. La Pr0 TV a urmat MasterChef, care a fost urmărit, în medie, de 700.000 de persoane pe minut. În tot acest timp, la Antena 1 s-au uitat 1,2 milioane de telespectatori.

Chefi la cuțite este un show culinar românesc, care a fost difuzat prima dată pe 7 martie 2016, pe Antena 1. Emisiunea este moderată de Gina Pistol, iar juriul este format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. În anul 2017, Chefi la cuțite, a fost desemnat cel mai bun show de divertisment la Premiile Radar de Media.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI