08 ian. 2024 | 14:54

Liviu Vârciu, în centrul unui nou scandal de amploare la început de an: „Apel la bunul-simț al domnului”. Vedeta ia măsuri din februarie EXCLUSIV

EXCLUSIV
Liviu Vârciu, în centrul unui nou scandal de amploare la început de an: „Apel la bunul-simț al domnului”. Vedeta ia măsuri din februarie EXCLUSIV

Liviu Vârciu s-a declarat un înflăcărat colecționar de mașini retro. Are patru la număr, în care a investit zeci de mii de euro. Numai că vecinii lui din Băneasa nu par deloc încântați de marea pasiune, pe motiv că le ocupă locurile de parcare. Liviu Vârciu le dă replica, prin intermediul Playtech Știri. În plus, artistul ne-a dezvăluit și cum va rezolva, în curând, conflictul.

Liviu Vârciu, pasionat de mașinile de epocă

Liviu Vârciu deține o colecție de patru mașini de ”epocă”, așa cum le numește, însă a dorit să precizeze că nu a dat mulți bani pe ele, dimpotrivă, că ar fi chilipiruri:

”Toate maşinile mele, până şi aia cu care merg, zi de zi, care nu e de epocă, cum arată… sunt 20 şi un pic de mii de euro! Cu cea mai scumpă, cea cu care merg eu. Pe cea de epocă am dat 3.500 de euro.

Sunt ruginite, funcţionează, dar cutia nu mai schimbă… Bag bani, dar am prieteni care mă ajută, nu mai plătesc cât ar trebui la vopsit, mai fac un pariu, cum am şi făcut, dar am pierdut”, menționa Liviu Vârciu, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Vecinii din Băneasa îi bat obrazul: ”Apel la bunul-simț!”

Iată însă că, din cauza colecției de mașini, Liviu Vârciu are tot mai des probleme cu vecinii, din cartierul Băneasa, pe motiv că ocupă și din locurile de parcare ale supermaketului, situat în fața vilei sale. Ce mesaj i-au transmit cei care locuiesc în complexul rezidențial din apropiere și care se plâng că nu mai au loc de el, în parcare, atunci când vin, cu mașina, la cumpărături:

”Apel la bunul-simț al domnului Liviu Vârciu, care și-a ”cumpărat” aproape toată parcarea de la MEGA, iar în fața casei domniei sale este liber…dorim și noi, locuitorii din Greenfield, când venim la SHOP&GO, să avem unde parca, dacă se poate și nu deranjăm prea mult…”

Vezi și: Liviu Varciu aleargă din greu pentru bani la Antena 1. 1.500 de km pentru Bravo, tată! VIDEO EXCLUSIV

Se pare treaba însă că nu numai parcarea mașinilor ar fi o mare problemă. Alt vecin a mai semnalat și o altă neregulă, acuzându-l pe Liviu Vârciu că-și spală mașinile în fața porții:

”Greșiți, pe lateralul casei a ocupat toată strada, până la restaurant! Mă îndoiesc că o să îl impresionați! Pe vremuri, își spala mașinile în stradă, curgea apa murdară și cu detergent până la bariera cu Salcâmilor!”

Ce are de spus Liviu Vârciu în apărarea lui

Contactat de Playtech Știri, pârâtul Liviu Vârciu ne-a menționat care este motivul real pentru care își mai lasă mașinile și în parcarea supermarketului, aflat în fața vilei sale:

”De ce am parcat acolo? Păi, n-aveam loc în fața casei mele, ca să parchez toate cele patru mașini, căci adesea locurile sunt ocupate. Lângă mine există un restaurant, iar în fața vilei am acest supermarket, unde lumea vine cu mașina și ocupă locurile din fața porții mele, că n-am parcat eu de nebun la Mega, aceasta este explicația.

Eu am construit primul vila, magazinul și restaurantul au fost construite după mine! Dacă am avut ghinionul să le am lângă mine, ce să fac acum?”

Cum promite Vârciu să remedieze problema

Urmare a repetatelor discuții, avute cu vecinii, pe seama ocupării locurilor din parcarea magazinului din Băneasa, Liviu Vârciu ne-a dezvăluit ce măsuri va lua, de la data de 1 februarie 2024, ca toată lumea să fie mulțumită. Mai mult, artistul va face și un ban în plus, cu noua lui idee:

Te-ar putea interesa și: Carmina Vârciu nu urmărește comedia ”Bravo, tată!”, în care Liviu Vârciu joaca. De ce s-a întors în Arad, la mama ei EXCLUSIV

”M-am cam săturat să parcheze lumea în fața casei mele, dar niciodată nu am zis nimic. Dacă mă chema Popescu sau Vasilescu, nu cred că avea nimeni nimic cu mașinile mele. Dar, stați liniștiți, dragii mei vecini, că, din 1 februarie, îmi fac un hotel de mașini retro și mă duc și îmi parchez toate mașinile.

Aici vor putea parca și alți proprietari de mașini vechi, care au vecini la fel de drăguți, va fi, de fapt, un bussines pentru mine. Nu-l voi construi însă în același cartier cu vila, va fi în altă parte. Iar mașina cu care circul des o voi băga în garajul casei”, ne-a mai declarat Liviu Vârciu, exclusiv pentru Playtech Știri.

 

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro