04 dec. 2023 | 19:07

Mihai Trăistariu critică dur filmele de pe Netflix, cu Liviu Vârciu și Codin Maticiuc: ”Filmele românești sunt ca manelele în muzică” EXCLUSIV

Monden
Mihai Trăistariu critică dur filmele de pe Netflix, cu Liviu Vârciu și Codin Maticiuc: ”Filmele românești sunt ca manelele în muzică” EXCLUSIV
Mihai Trăistariu critică dur filmele de pe Netflix, cu Liviu Vârciu și Codin Maticiuc: ”Filmele românești sunt ca manelele în muzică” EXCLUSIV

Actor cu diplomă, Mihai Trăistariu este un adevărat devorator de filme, pe care le urmărește, seară de seară, inclusiv pe Netflix, vestitul serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. În exclusivitate pentru Playtech Știri, artistul și-a exprimat părerea despre producțiile cinematografice românești, dar și preferințele sale, în materie de documentare.

Mihai Trăistariu este și actor, cu diplomă: ”Am avut și bursă de merit!”

Mihai Trăistariu este nu numai un solist de top, cu o performanță notabilă la Eurovision, locul 4, în 2006, cu piesa ”Tornero”, ci și actor cu diplomă. Prin urmare, se consideră îndreptățit să-și exprime părerea despre filmele difuzate pe micul ecran, inclusiv despre cele de pe Netflix:

”Eu am absolvit, nu numai Matematica, ci și Facultatea de Actorie, în Constanța, am avut și bursă de merit. Deci, contează asta, da? Acolo am învățat de la profesori să urmăresc filmele de calitate și cu un scenariu bun.

Evit să văd filmele românești, am o părere proastă despre filmele românești, moderne, am văzut vreo două sau trei, mi s-a acrit, sunt cu actori de duzină, nu-mi plac, iar la telenovele nu mă uit, în niciun caz”, ne-a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Critică aspru comediile de pe Netflix, cu Codin Maticiuc și Liviu Vârciu

Mihai Trăistariu critică aspru comediile românești, inclusiv cele difuzate de Netlix. El face referire aici și la ”Miami Bici”, cu Codin Maticiuc, dar și la ”Zăpadă, ceai și dragoste”, cu Liviu Vârciu, care, de altfel, s-au bucurat de succes în cinematografe, înregistrând vânzări record de bilete:

Vezi și: Liviu Vârciu vânează actori de la Hollywood, pentru noul film: ”Am și stat la șpriț, negociem!”. Când revine cu nea Marin la Antena 1 EXCLUSIV

”La aceste două filme cu ei, nu mă uit, în niciun caz. Sunt pe lista neagră, la mine, sunt jucate și regizate prost. Nu au valoare, nici măcar umor n-au. Am văzut câteva secvențe, dar am auzit și de pe la prieteni păreri proaste.

De ani de zile, nu mă mai uit la filmele românești, mă uit la cele străine și făcute ca lumea. Filmele românești, de duzină, sunt ca muzica proastă, cum sunt manelele în muzică”

Am aflat și ce preferințe are Codin Maticiuc, pe Netflix. Nu a pomenit însă nimic despre filmele românești, unde activează și el: ”Eu vizionez Black Mirror”, ne-a spus acesta.

Ce filme vizionează, de fapt, Mihai Trăistariu, în fiecare seară

Artistul Mihai Trăistariu ne-a mai dezvăluit, pentru Playtech Știri, și care sunt preferințele sale, în materie de filme. Recunoaște că nu îi plac cele de dragoste, pe care le consideră povești de adormit copiii, și nici documentarele istorice.

Iată și explicația sa:

”Am descoperit Netflixul, în pandemie, până atunci mergeam la Cinema, la filme moderne, nu-mi mai plac de mult timp cele romantice, cu povești de adormit copiii, mă plictisesc.

Îmi plac cele cu tehnologii ciudate, documentarele, dar nu despre istorie, nu-mi place trecutul, ci despre viitor, cu inteligența artificială, roboți și criogenie, Cosmos, călătorie în timp, genetică”.

Codin Maticiuc și Liviu Vârciu lucrează la partea a doua a comediilor lor

Deși Mihai Trăistariu nu se dă în vânt după producțiile cinematografice românești, iată că Liviu Vârciu și Codin Maticiuc muncesc pentru partea a doua a comediilor care au difuzate și de Netflix și unde au fost, săptămâni la rând, în Top 10.

Află și: Câți bani trebuie să dea Codin Maticiuc și BRomania în SUA doar pentru că au filmat în California: ‘Complicat’ VIDEO EXCLUSIV

Codin a fost însă mai iute de picior, așa că a finalizat deja filmările pentru ”Miami Bici 2”, în timp ce Liviu Vârciu încă se află în căutare de sponsori pentru continuarea filmului său ”Zăpadă, ceai și dragoste”:

”În principiu, aș putea realiza acest film cu 350.000 de euro. Acela ar fi pragul de jos! Dar mai mare nevoie aș avea de 500.000 de euro. Iar la banii ăștia am șanse să aduc cel puțin un nume sonor de la Hollywood, dacă nu chiar două.

Lumea a văzut că mă pricep, asa că am credința că voi putea convinge pe unul și pe altul să strâng banii”, ne declara Liviu Vârciu, într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni nu se aștepta
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Se pregătesc armele nucleare. O țară NATO zdruncină toată Europa: Pe timp de război, aceasta este o...
Capital.ro
Schimbare importantă pentru transportul din Capitală! Anunţul STB
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ALERTĂ alimentară! PRODUS contaminat în MEGA IMAGE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro