Live VIDEO Online Finala Românii au talent. Urmărește Live pe Pro TV

Live VIDEO Online Finala Românii au talent. Urmărește Live pe Pro TV
Vineri, 31 mai, are loc finala Românii au talent/Sursa: Românii au talent, Facebook

Live Video Online Finala Românii au talent. Vineri, 31 mai, este ziua cea mare pentru finaliștii care vor lupta pentru marele premiu. Află cine sunt eroii care te vor fascina în această seară și cine va pleca acasă cu cei 120.000 de euro.

La PRO TV, de la ora 20:30, dacă ești fascinat de emisiunea Românii au talent, nu-ți face alte planuri, pentru că va fi marea finală din cel de-al nouălea sezon. Cei 11 finaliști vor lupta pentru titlul de cel mai talentat român și pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

UPDATE – Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la Românii au Talent.

UPDATE – Ana Maria Pantaze și Elena Gibson au dat tot ce au avut mai bun pentru locul 1. Vezi aici VIDEO.

UPDATE – Aris Negoiță a făcut din nou show. A dansat de parcă ar avea în spate ani întregi de lecții de dans, deși vârsta lui este de doar 8 ani. Anton Joseph a uimit și el. A reinterpretat piesa Creep, de la Radiohead.

Aris Negoiță
Aris Negoiță

UPDATE – Magitot – Marius Drăguș i-a vrăjit din nou pe jurați cun un număr de magie și stand-up. Andreea Tucaliuc este și ea în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro la Românii au Talent și așteaptă rezultatul final, în timp ce Rareș Bratu a uimit din nou prin talentul său la pian și speră să fie el câștigătorul. Vezi aici VIDEO.

Foto: Captură Pro TV
Foto: Captură Pro TV

UPDATE – Ema Stoian a urcat pe scenă și a impresionat cu un număr de balet, combinat cu dans contemporan și gimnastică. A urmat Isabela Stănescu, o voce superbă, care l-a făcut pe Florin Călinescu să declare că în el e posibil să bată o inimă de țigan. Vezi aici VIDEO.

Foto: Captură Pro TV
Foto: Captură Pro TV

UPDATE – A început marele show de talente, la Pro TV. Corul de copii al Operei Naționale a urcat pe scenă și a intepretat o piesă superbă, care a impresionat jurații.

După acest moment, Smiley și Pavel Bartoș au spus STOP VOT.

Marius Drăguș a câștigat premiul de originalitate de 10.000 de euro.


Cine sunt cei 11 finaliști de la Românii au talent, sezonul 9

După un sezon plin de oameni talentați, în care cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andra au avut dificila misiune de a selecta cele mai notorii talente, a venit și momentul final, când doar cei mai buni vor aspira la marele premiu. Iată lista finaliștilor:

 • Ana Maria Pantaze;
 • Andreea Tucaliuc;
 • Anton Joseph;
 • Aris Negoiță;
 • Corul de copii al Operei Naționale;
 • Elena Gibson;
 • Ema Stoian,
 • Magitot;
 • Rareș Bratu;
 • Isabela Stănescu;
 • Stevie Starr.

Românii au talent: cum îți votezi favoriții

Live VIDEO Online Finala Românii au talent. Urmărește Live pe Pro TV
Jurații de la Românii au talent

Atât telespectatorii, cât și jurații sunt nerăbdători să vadă ce au pregătit concurenții de această dată. Fiecare a muncit în tot acest timp să aducă ceva nou pentru a-și pune în valoare talentul. La fel ca în semifinale, jurații nu vor mai putea să facă o selecție decât în momentul în care trebuie să departajeze concurenții cu scor similar. Acela va fi cel mai greu moment pentru toți, jurați, concurenți și public.

Poți să-ți votezi concurenții favoriți prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), 10 sms-uri/ sesiunea de votare, după START VOT, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării.

Românii au talent: Smiley va cânta o piesă nouă, în marea finală

Dacă ultima dată, în a doua semifinală, Inna a fost cea care a urcat pe scena talentelor, în marea finală, Smiley, unul dintre prezentatorii emisiunii, va fi cel care te va încânta cu piesa A song about nothing.

„Cred că avem nevoie de ceva mai multă veselie în lume, așa că am decis să lansez mai multă muzică cu mesaje pozitive și vesele. Song about nothing e abia începutul, e un joc în care tot ce trebuie sa faci este să dansezi… așa cum simți. Așa ne vom distra împreună vineri, în finala Românii au talent. Cu voie bună și chef de dans.”, a spus Smiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI