Romanii au Talent, finala. Florin Călinescu îl avertizează pe Aris: „La Andi acasă, mănânci doar ștevie și verdețuri”

Romanii au Talent, finala. Florin Călinescu îl avertizează pe Aris: „La Andi acasă, mănânci doar ștevie și verdețuri”
Florin Călinescu îl avertizează pe Aris în finala Românii au Talent

Finala Românii au Talent a oferit un număr de maxim amuzament, după prestația lui Aris Negoiță, un puști de numai 8 ani, care dansează de parcă ar face-o de o viață întreagă. După ce Andi Moisescu i-a spus concurentului că l-ar lua la el acasă, Florin Călinescu l-a avertizat că acolo o să mănânce „doar ștevie și verdețuri.”

Florin Călinescu îl avertizează pe Aris în finala Românii au Talent

Aris Negoiță a mai oferit un număr senzațional de dans în finala Românii au Talent. Copilul este pasionat de dans, iar când urcă pe scenă pare că toată lumea e a lui. Se mișcă de parcă ar avea în spate ani buni de lecții de dans. Atitudinea lui este molipsitoare. Ridică publicul în picioare la fiecare apariție .

Înainte de finala Românii au Talent, Aris Negoiță a fost întrebat ce are de gând să facă cu banii dacă va câștiga marele premiu de 120.000 de euro. Băiatul a spus că și-ar dori o casă, pentru că în prezent este nevoit să doarmă în pat cu mama și tatăl lui.

Aris Negoiță
Aris Negoiță

După reprezentația de vineri seara, Andi Moisescu i-a spus că ar vrea să îl ia la el acasă, pentru că are un pat în care copilul ar putea să doarmă singur. În acel moment, Florin Călinescu l-a avertizat că dacă se va duce la Andi, va mânca doar verdețuri.

„La Andi acasă, mănânci doar ștevie și verdețuri”, i-a spus Florin, aluzie la faptul că soția lui Andi Moisescu, Olivia Steer, nu consumă carne. Juratul i-a recomandat copilului să se mute cu el, pentru că nu va avea restricții în ceea ce privește mâncarea.

În discuție s-a băgat și Andra, care s-a oferit să îl ia ea acasă pe puștiul de 8 ani. Nici Mihai Petre nu s-a lăsat mai prejos. Momentul a fost unul foarte amuzant și s-a lăsat cu râsete și aplauze din partea publicului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI