Inna câștigă sume exorbitante din muzică. Ce extravaganțe își permite vedeta de talie mondială

Autor: Andrei Simion - 20:24, 24 mai 2019

Inna este una dintre cele mai bogate cântărețe românce. Întreaga ei avere provine din muzică, iar cel mai mare succes îl are peste hotare.

La doar 32 de ani, Inna este una dintre cele mai avute femei din România datorită succesului fantastic pe care-l are în lumea muzicii, în străinătate, dar și în România și din ce-i revine din numărul impresionant de vizualizări de pe YouTube.

Câți bani cere Inna pentru un concert

inna
Inna cere sume fabuloase ca să susțină un concert

Evident, concertele sunt o sursă importantă de venit pentru artistă. În România, se pare că aceasta cere vreo 15.000 de euro cu tot cu TVA. Peste hotare, concertele ei costă chiar mai mult de-atât, dar, pe lângă onorariul de artistă, ea mai are și pretenții de lux. De exemplu, cere transport plătit, nu se deplasează niciodată cu mașina personală și, cu cât distanța e mai mare, cu atât cere mai mult – 1 euro/km, iar dacă trebuie să meargă cu avionul, cere condiții la business class. Acestea sunt valabile pentru distanțe de până în 300 de kilometri.

Când cântă în deplasare (adică mai tot timpul) și implică și cazare, ea nu vrea să stea decât la hoteluri de 5 stele. Organizatorii trebuie să-i plătească astfel: o suită, două camere single şi 5-7 camere duble twin. Masa trebuie să fie asigurată tot de organizator, pentru 12-16 persoane.

Astfel, pe un organizator îl costă concertul Innei poate peste 20.000 de euro. Totul, doar pentru 40 de minute de cântat…melodii pe care le știe toată lumea, nu vine cu nimic nou. Și ține cont că până acum a cântat în peste 800 de spectacole.

Câți bani îi aduc Innei afacerile din muzică

inna
Inna deține și două case de producție profitabile

Pe lângă concerte, Inna mai câștigă bani și cele două case de producție muzicală pe care le deține – Global Records SRL și Empire Music Management SRL. Câștigurile au variat, dar afacerile ei n-au lăsat-o niciodată muritoare de foame. Cel mai bun an a fost 2016, când cele două case de producție i-au adus în cont aproape 3 milioane de lei, adică peste 600.000 de euro.

Vezi AICI ce spune managerul ei despre veniturile exorbitante.

YouTube o îmbogățește pe artistă în fiecare minut

Și YouTube este o sursă importantă de venit pentru ea, având în vedere că sunt peste 5 milioane de abonați la contul ei, iar videoclipurile sale au milioane de vizualizări. Da, ai citit bine. Întregul său canal a adunat peste 3 miliarde de vizualizări.

Făcând un calcul simplu, dar aproximativ, Inna câștigă anual peste un milion de euro doar din muzică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI