Ema Stoian a ridicat publicul în picioare la Românii au Talent. Este favorita Andrei pentru marele premiu

Ema Stoian a ridicat publicul în picioare la Românii au Talent. Este favorita Andrei pentru marele premiu
Foto: captură Pro TV

Ema Stoian a ridicat din nou publicul în picioare la Românii au Talent. Fetița de doar 10 ani a urcat pe scenă cu un număr de balet pe care l-a combinat cu gimnastică și dans contemporan. Andra a declarat că Ema este favorita ei pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Ema Stoian, favorită să câștige marele premiu la Românii au Talent

Concurenta a dansat pe melodia lui Smiley – Aprinde scânteia, iar la final, publicul s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o.

Florin Călinescu i-a transmis fetiței că ar fi în stare să îi îndeplinească orice dorință. „Nu știu dacă mai crezi în Moș Crăciun. Pentru tine, în orice zi a anului, poți să îmi scrii o dorință și am să ți-o îndeplinesc”, i-a spus Florin.

Andra este cea care a adus-o pe Ema Stoian direct în finală, după ce i-a acordat Golden Buzz la preselecții. După numărul din finală, Andra i-a transmis că este în continuare favorita ei pentru marele premiu de la Românii au talent. „Este pariul meu pentru acest sezon. Ema, în alte sezoane am mai avut concurenți preferați, dar țineam cu mai mulți. în seara asta țin cu tine. Vreau să te văd cu acel trofeu în mână. Chiar meriți”, a spus Andra.

„A fost încântată că Andra i-a dat Golden Buzz, este o fană a ei. Mai târziu, Smiley și Bartoș i-au spus: Mamă, a apucat Andra să apese, că voiam noi să-ți dăm Golden Buzz-ul! Și a fost și mai bucuroasă. Au luat-o în brațe. A fost răsfățată atunci!”, mărturisea mama fetiței după numărul din preselecții.

Ema Stoian a fost dusă de mică la lecții de dans, balet și gimnastică. La 6 ani, profesoara ei a îndemnat-o să facă gimnastică ritmică de performanță. După doar un an, a câștigat medalia de aur la Cupa României la gimnastică ritmică. Ea a obținut locul I și la Dance World Cup

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI