20 aug. 2020 | 16:40

Lacrimi pentru Lili Sandu! Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei

Știri generale
Lacrimi pentru Lili Sandu! Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei
Lacrimi pentru Lili Sandu! Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei

Lili Sandu și Silviu Țolu, bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste demnă de filmele de Oscar, au devenit pentru prima dată părinți, în data de 10 august. Pe lângă un noian de emoții pozitive, actrița a trăit și momente de îngrijorare în timp ce se afla în clinica în care l-a adus pe lume pe micuțul Thomas Jay. Medicii au intervenit de urgență pentru a se ocupa de starea de sănătate a bebelușului. Cum se simt, acum, nou-născutul și mămica lui, aflați în paragrafele de mai jos.

Momente triste pentru proaspăta mămică, Lili Sandu

Bebelușul lui Lili Sandu a avut câteva probleme după ce a fost adus pe lume, pe 10 august. Micuțul Thomas a intrat numaidecât pe mâna medicilor, care s-au ocupat de starea lui de sănătate. Din fericire, acesta nu a pățit nimic grav, iar situația lui s-a îmbunătățit repede grație profesionalismului de care au dat dovadă cadrele medicale de la maternitatea Sanador.

La naștere, băiețelul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu a avut 52 cm, 3.300 gr și a luat primul 10 din viața lui, din partea medicilor. După ce a făcut cunoștință cu lumea, însă, Thomas Jay a avut câteva probleme, motiv pentru care cadrele medicale au decis să îl mai țină câteva zile sub observație.

Frumoasa șatenă a vorbit despre acest episod neplăcut pe rețelele sociale, unde a notat următoarele:

„Un update actual ar fi ca suntem încă în spital pentru ca bebe TJ a hotărât că ar mai avea câteva asistente de cucerit. Acum zâmbesc, dar nu vreți sa știți haosul psihologic… Vă povestesc mai multe când ajungem acasă… Ne e dor de tati, offf“, a scris vedeta pe contul de Instagram.

Minunea din viața cuplului

În urma unei vizite la ginecolog, Lili Sandu a aflat trista veste că șansele să rămână gravidă natural sunt aproape nule. Cu toate acestea, vedeta a sperat până în ultima clipă că va trăi minunea de a aduce pe lume propriul ei copil.

Prima poză cu Lili Sandu și bebelușul ei

Prima poză cu Lili Sandu și bebelușul ei

„Atunci când viața capătă un sens… Aseară, 10.08, miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 de grame m-au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte.

Au curs multe lacrimi de fericire… Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!“, scria, nu cu mult timp în urmă, actrița.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Capital.ro
Cea mai bună carne pentru grătar: ”Este cea mai sănătoasă alegere!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro