Lili Sandu a născut. Prima poză cu băiețelul ei

Lili Sandu a născut. Prima poză cu băiețelul ei
Lili Sandu a născut. Prima poză cu băiețelul ei

Lili Sandu, ajunsă la 41 de ani a devenit mămică pentru prima dată. Deși se îngrășase serios, Lili Sandu se bucură de fiecare schimbare prin care trece. Schimbarea este una benefică, mai ales că și-a dorit enorm să devină mamă.

Lilia Sandu, o mămică fericită

Vedeta tv a născut zilele trecute și a devenit cea mai feritică femeie, după cum declară chiar ea, dar momentul a fost umbrit de absența tatălui micuțului bebeluș, datorită regulilor stricte în timp de pandemie. Cu toate astea Lili a ținut să posteze pe rețelele de socializare primele poze cu micuțul bebeluș, un băiețel frumos și sănătos.

Lili Sandu a născut. Prima poză cu băiețelul ei
Lili Sandu a născut. Prima poză cu băiețelul ei

”Atunci când viața capătă un sens… Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect ,52 cm și 3300 gr m au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire… Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a fost mesajul vedetei.

Prima poză cu băiețelul ei pe internet

Ajunsă la 41 de ani, Lili Sandu, nu de puține ori, a declarat că-și dorește să devină mămică, iar acum dorința i s-a îndeplinit, aducând pe lume un băiețel sănătos și frumos. Fanii vedetei, la publicarea pozelor cu micuțul au avut reacții, care mai de care, mai emoționante, ca de altfel și mesajul vedetei. Lili Sandu și Silviu Tolu, desi vedeta este mai mare ca el cu 12 ani, se iubesc ca la început, iar rodul acestei iubiri a venit zilele trecute pe lume.

„Ea a venit cu o prietena la Istanbul, iar eu munceam acolo, faceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Stiam vag despre ea si lucrul asta m-a ajutat foarte mult. Stiam ca fusese cantareata si actrita. Nu ne-am ascuns, ci am vrut sa fim discreti”, a povestit, intr-o emisiune TV, Silviu.