02 oct. 2020 | 20:54

Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pentru Donald Trump. Ce i-a transmis președintelui SUA

Știri generale
Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pentru Donald Trump. Ce i-a transmis președintelui SUA
Ce i-a transmis Klaus Iohannis lui Donald Trump.

Vineri dimineață, Donald Trump a anunțat pe Twitter că, atât el, cât și soția lui Melania Trump, au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Președintele României i-a trimis un mesaj lui Donald Trump.

Klaus Iohannis mesaj de ultimă oră pentru Donald Trump

După ce Donald Trump a făcut public faptul că atât el, cât și Melania au contactat COVID-19, Președintele României le-a transmis, vineri, un mesaj de însănătoșire grabnică.

”Toate cele bune președintelui Donald Trump și Melaniei Trump în speranța că se recuperează complet și rapid după COVID19 ”, este mesajul transmis de Klaus Iohannis pe Twitter.

De reamintit este faptul că, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate, Donald Trump a afirmat că și-a făcut un test pentru coronavirus, însă, nu are încă rezultatele.

Consiliera lui a fost testată pozitiv

Donald Trump a declarat pentru Fox News că ”ea a fost testată pozitiv”, confirmând informații de presă referitoare la consiliera lui apropiată, Hope Hicks. El a mai spus că tocmai își făcuse testul și că soția sa, Melania a fost și ea testată. Între timp, președintele Statelor Unite a spus că nu știe dacă vor intra sau nu în carantină, dar așteaptă rezultatele testelor.

„Voi avea rezultatele în această seară sau mâine dimineață. După cum știți, petrec destul timp cu Hope, ca și Prima Doamnă. Va trebui să intrăm în carantină? Nu știu”, a adăugat Donald Trump.

După câteva ore, Donald Trump a anunțat că a intrat în carantină, iar  vineri dimineață au ajuns și rezultatele testelor pentru COVID-19.

Președintele american a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus

Donald Trump a anunțat într-o postare pe Twitter că, atât el, cât și soția sa Melania au fost infectați cu noul coronavirus, la scurt timp după ce aceștia au intrat în carantină.

“Eu și Melania am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Vom începe imediat procesul de carantina și recuperare. Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ!” a scris Donald Trump pe pagina personală de Twitter.

Ce i-a transmis Klaus Iohannis lui Donald Trump

Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pentru Donald Trump. Ce i-a transmis președintelui Statelor Unite.

Mai întâi, Donald Trump a anunțat tot pe Twitter că una dintre cele mai apropiate consiliere ale sale, Hope Hicks a fost testată pozitiv pentru coronavirus.

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu președintele Statelor Unite ale Americii când acesta a zburat marți la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Eliminare neașteptată la Survivor All Stars. Întros din exil, Zanni a mai făcut o victimă
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
DECIZIE pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar pe 6 iunie
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro