23 iun. 2021 | 18:37

Kaufland retrage de la raft un produs periculos. Atenție, părinți! Vizează toți copiii

Social
Kaufland retrage de la raft un produs periculos. Atenție, părinți! Vizează toți copiii
Ce produs periculos retrage Kaufland de la raft

Azi, Kaufland a venit cu un anunț important. Lanțul de magazine a spus că retrage de la vânzare un leagăn de copii, comercializat în perioada 6 martie 2017-26 august 2020.

Kaufland retrage de la raft un produs periculos

Astfel, cei care au cumpărat produsul o să primească în magazine contravaloarea sa. Menționăm că produsul Leagăn pentru copii 3 în 1 a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 06.03.2017 – 26.08.2020.

„Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, următorul produs: Leagăn pentru copii 3 In 1 GTIN 4337185020933.

Astfel, în anumite circumstanțe, la acest produs, clemele de prindere ale piesei din mijloc se pot rupe, existând posibilitatea de accidentare a copilului (6-36 luni).

Ca să protejeze siguranța consumatorilor, Kaufland a retras de la comercializare acest produs. Prin urmare, clienții care au apucat să cumpere acest produs au fost rugați să acorde atenție acestei informări și să nu îl mai utilizeze. Clienții se pot prezenta în orice magazin Kaufland ca să îl returneze și să primească contravaloarea lui, fără să mai fie necesară prezentarea bonului fiscal.

”Kaufland își cere scuze clienților pentru situația creată. Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Vodafone, Orange, Telekom, Upc România şi RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00 sau în scris accesând www.kaufland.ro/contact.”, au informat reprezentanții Kaufland într-un comunicat de presă.

Pâine și produse de panificație, fabricate în condiții mizere

Prin urmare, dacă anumiți producător își retrag din magazine produsele ca să nu-i pună în pericol pe clienți, alții vând produse neconforme. Așadar, inspectorii OPC Brașov au descoperit, într-o brutărie, că pâine și celelalte produse de panificație erau fabricate în condiții mizere, fiind depozitate la întâmplare, notează realitateadebrasov.net. În plus, inspectorii au mai descoperit că, pe lângă produsele expirate și refolosite, în brutărie mai existau și instalații electrice și de gaz improvizate și deteriorate, fapt ce pune în pericol viața clienților și a angajaților.

„Exista încă agenți economici care pun mai presus câștigul financiar in detrimentul respectării prevederilor legale, punând în pericol sănătatea consumatorilor prin modul în care înțeleg sa-si desfășoare activitatea. Este inacceptabil sa existe materii prime neconforme din care se realizează produse de panificație, spații total improprii de depozitare și producție, produse expirate și refolosite, instalații electrice și de gaz improvizate și deteriorate. Nu poate exista toleranta pentru astfel de situatii! Toate produsele neconforme au fost retrase de la comercializare iar verificarea legalității funcționarii continuă”, a spus Sorin Claudiu Susanu, șeful CRPC Brașov.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro