Ce se întâmplă la Kaufland, în aceste zile. Anunțul a fost făcut oficial pentru toții clienții din România

Ce se întâmplă la Kaufland, în aceste zile. Anunțul a fost făcut oficial pentru toții clienții din România
Ce se intampla la Kaufland, in aceste zile

Vești bune de la Kaufland. Oficialii magazinului pregătesc schimbări oficiale, iar informațiile astea i-au luat pe toți prin surprindere. Anunțul a fost făcut oficial pentru toții clienții din România. Ce beneficii vor avea românii în aceste zile în magazinul lor preferat.

Ce se întâmplă la Kaufland, în aceste zile

Kaufland România tocmai a făcut anunțul pe care toți românii îl așteptau. E oficial, iar totul va fi pus în funcțiune începând de mâine. Celebrul retailer a decis să schimbe ofertele pe care le are pentru clienții din România. Mai exact în magazine va deveni activ un nou catalog de reduceri, de care românii să profite pentru a-si face cumpărăturile la prețuri mai mult decât accesibile.

Schimbările sunt făcute în special pentru ca toți clienții hypermarketului să se bucure de cele mai bune oferte de pe piață. Noul catalog de reduce promite să aducă multe oferte promoționale la produsele preferate de consumatori.

Mai mult de atât, pe lângă ofertele obișnuite, reprezentanții Kaufland România au inclus în catalogul nou produsele care beneficiază de reduceri exclusive, dew 30% doar în cursul următoarelor zile.

Produsele oferite la preț redus de către celebrul lanț german de supermarketuri sunt disponibile în cantități limitate în România. De asemenea, Kaufland anunță că numarul de produse care pot fi cumpărate clienți, la un moment dat din oricare dintre magazine, este limitat. Catalogul complet este disponibil pe site-ul oficial al Kaufland.

Cum să profiți de ofertele de la Kaufland

Atunci când dai iama în supermarketul tău preferat, cel mai bine este să ai o listă pregătită. Cu toții știm că mersul la cumpărături poate fi haotic. De cele mai multe ori mergem pe lângă raioane de care nu ne atingem, în general, și cumpărăm lucruri de care nu avem nevoie urgent.

Specialiștii în economii ne sfătuiesc să avem grijă cum ne gestionăm finanțele și să mergem, în primul rând, la raionul cu reduceri. De asemenea, ofertele promoționale sunt mereu binevenite însă e foarte important să citim etichetele produselor sau alimentelor înainte de a le procura.

De asemenea, supermarketurile mari precum Kaufland România au programe de fidelizare a clienților, prin care managerii magazinelor se asigură să le ofere reduceri personalizate clienților preferați. Ideal ar fi să găsești un hypermarket în vecinătatea casei tale, unul care să îți ofere astfel de facilități ca să profiți de ofertele lor special create pentru tine. Astfel, cu puțină imaginație vei găsi și tu trucuri ca să reduci din cheltuielile lunare la cumpărături.

Urmăriți Playtech.ro și pe