23 mart. 2021 | 17:30

Iulia Albu a analizat stilul vestimentar al lui Fuego. Detaliul care a șocat-o pe vedetă

Monden
Iulia Albu a analizat stilul vestimentar al lui Fuego. Detaliul care a șocat-o pe vedetă
Iulia Albu a analizat stilul vestimentar al lui Fuego. Detaliul care a șocat-o pe vedetă

Iulia Albu s-a inspirat din scandalul fotelor aprins în cadrul rubricii ”sosurile iuți”, de ”La Măruță”. Astfel, astăzi, de ”Marțea neagră”, a comentat stilul mai multor interpreți de muzică populară. Remarcile la adresa lui Fuego în ceea ce privește contrastul dintre vestimentațiile abordate pe scenă și ținutele purtate pe stradă.

Iulia Albu, ”Marțea neagră” cu artișii din muzica populară. S-a declarat uimită de stilul vestimentar al lui Fuego

Fuego, Irina Loghin, Vlăduța Lupău și Maria Dragomiroiu au fost câteva dintre vedetele muzicii populare care au fost analizate din punct de vedere stilistic de creatorul de modă Iulia Albu, în cadrul emisiunii ”La Măruță”, unde are rubrica ”Marțea neagră”.

În cazul lui Fuego surprinderea a fost cea mai mare, din cauza ”dezacordului” dintre vestimentațiile prezentate pe scenă și cele în care este surprins de fotoreporteri sau de oameni pe stradă, în cel din urmă caz nestrălucind precum o face în lumina reflectoarelor.

„Are un stil de anii 2000, a la Codin Maticiuc” 

„Începem cu Fuego, are un look foarte Liberace. E foarte opulent, multe paiete și pietre. Este foarte extravagant pentru că au aparut imagini cu el când nu e pe scenă. Imaginile sunt contrastante, are un stil de anii 2000, a la Codin Maticiuc. Mă așteptam ca look-ul lui de stradă să fie mai apropiat, nu în aceeași zonă. Primește globul de aur, de Crăciun. Nu mă așteptam la așa ceva.

Irina Loghin e specială stilistic, poartă interpretări, nu doar costume populare. Are o zonă foarte feminină, îi plac chokerele cu perle, stil apropiat cu al Prințesei Diana. Are apariții decente și modeste în public. Nu simte nevoia să epateze. Primește diamantul pentru bijuteriile pe care le poartă.

Vlăduța Lupău are o zonă foarte interesantă. De când au apărut umerii fagotă, nu îi lasă. Nu înțeleg de ce ar purta așa ceva. Nu știu ce face acolo. Slavăă cerului, în public are apariții safe, nu exagerează. Primește premiul mingea de rugby.

Maria Dragomiroiu este mândră de formele ei și bine face. Poartă mereu corsete pentru a îi evidenția talia. Look-ul este puțin depășit, dar nu e un lucru rău. Încă stăm bine, primește premiul Clepsidra de la talia subțiată, superbă”, a spus Iulia Albu la Pro TV. 

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu nădejdea Învierii
Capital.ro
"Vorbim de sute de mii de euro" | Românii pot economisi o avere dacă renunţă la aceste obiceiuri. Calcule făcute de economişti
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro