06 mart. 2021 | 12:30

Surpriza primită de Andreea Marin. Fuego a uimit-o, zâna de la TVR a rămas fără cuvinte

Monden
Surpriza primită de Andreea Marin. Fuego a uimit-o, zâna de la TVR a rămas fără cuvinte

Emisiunea pe care Paul Surugiu Fuego o prezintă, „Drag de România”, a ajuns la cel de-al șaselea sezon. Prezentatorul a început deja filmările, iar printre invitați se află și Andreea Marin.

Fuego i-a făcut o surpriză neașteptată Andreei Marin. Prezentatoarea emisunii ”Nu există nu se poate, de la TVR 2, a trăit pe propia piele „surprize, surprize”. Ea s-a întâlnit cu fostul ei coleg, Cove. Reacția celor doi a fost una emoționantă, mai ales că cei doi au o istorie lungă și frumoasă.

Fuego a pus totul la cale și a mărturisit că este un perfecționist și a ținut să le mulțumească tuturor celor implicați în realizarea emisiunii „Drag de România mea”.

„Eu sunt un perfectionist şi deseori mă enervez sau reacţionez, dar colegii mei mă înţeleg şi tocmai de asta îi iubesc şi sunt onorat că pot lucra cu ei, pentru că împreună putem face performanţă, într-o perioadă în care tot ce contează este lipsa de substanţă. Mulţumesc tuturor colegilor mei cameramani, regizor de montaj, producători, scenarişti, jurnalişti, scenografi, operatori IT, profesionişti de la lumini, de la sunet, de la marketing, de la promovare, regizori de platou, editori de montaj… tuturor celor care se luptă ca această emisiune să fie una de înaltă ţinută! ”.

Cove a ajuns prezentator la „Vorbește Lumea”, pe Pro Tv

Cove este acum prezentator al emisiunii ”Vorbește Lumea”, de pe Pro Tv. El prezenta emisiunea alături de Adela Popela, însă actrița a decis să ia o pauză de la muncă și să concentreze pe sarcină, așa că Lora îi ține locul în toată această perioadă.

Cove a devenit celebru acum mai bine de 20 de ani, odată cu job-ul de asistent al Andreei Marin, la ”Surprize, Surprize”, emisiunea celebră de pe TVR 1.

El a participat apoi la „Dansez pentru tine” și a jucat în serialul „Meseriașii”, de pe Pro Tv, alături de Andreea Bănică, Romică Țociu și Cornel Palade. Apoi, a plecat la Prima Tv, acolo unde a prezentat emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”. Fostul asistent al Andrei Marin a trecut și pe la Kanal D, unde a prezentat un show alături de Andreea Mantea.

„În primul rând, Surprize, Surprize a însemnat o şcoală pentru mine. Gândiţi-vă că vorbim de una dintre cele mai iubite, vizionate emisiuni, a făcut nişte audienţe record de-a lungul timpului. Era în direct, 3 ore, sâmbătă seara. O emisiune pentru care oamenii lăsau animalele nemâncate în curte. Noi eram tineri entuziaşti la vremea aia. Veneam în fiecare sâmbătă seară în casele oamenilor, aceştia aveau mari aşteptări de la noi, şi era o perioadă în care greşelile din televiziune nu erau tolerate deloc, erau taxate imediat. Nu îţi permiteai luxul de a greşi!”, a declarat Gabriel Coveşeanu pentru DcNews.

Andreea Marin prezintă „Nu există nu se poate”, pe TVR 1

Andreea Marin a acceptat, pe 12 octombrie 2020, să revină la TVR, postul tv unde a cunoscut celebritatea, cu emisiunea ”Surprize, Surprize”, în perioada 1999-2007:

”Televiziunea Națională m-a chemat din nou, acasă!”, spunea ea.

Vedeta a gândit un format propriu, cu cheltuieli minime, adaptat vremurilor pandemiei de coronavirus, fără mulți invitați sau spectatori.

„Nu există nu se poate! e vorba tatălui meu care a devenit motto-ul vieții mele apoi și care devine acum titlul emisiunii mele” , a spus Andreea.

Acolo m-am construit ca om de televiziune, cand am pasit in acest domeniu eram studenta la informatica si habar nu aveam ce inseamna munca la TV.  Acolo, la TVR, se recladeste acum, caramida peste caramida, si oamenii care au fost strans legati de istoria televiziunii nationale – din care ulterior au plecat multi dintre cei ce sunt acum in media in privat – sunt primii care pot pune umarul acum, mai mult ca oricand. Mi s-a propus sa creez un nou format cu care sa ma intorc acasa, la TVR.

M-am gandit foarte bine: stiu ca exista nostalgia spectacolului in direct, in care si eu ma simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live ma face sa dau tot ce-i mai bun, insa acum, in pandemia pe care o traversam, a propune un format cu public mare nu e o idee prea buna. Asa ca am gandit un format inedit pentru mine, care sa le aduca oamenilor valori similare cu cele pe care eu stiu ca le iubesc si le asociaza cu persoana mea, imbogatite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emotii care sa ii imbogateasca interior, care sa ii motiveze, sa ii inspire, exact ce avem nevoie in prezent”, a mai declarat Andreea Marin

PlaySport
Cum arată românca superbă din Pașcani însărcinată cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o pot încălca
EVZ.ro
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Noi reguli pentru șoferi. Totul va fi filmat
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Capital.ro
Marmelada de lămâie, un dulce fin și aromat. Are un gust divin și se prepară ușor
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
AJUTOARE pentru români. Lista completă a celor care beneficiază
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro