01 iul. 2021 | 13:00

Încă o vedetă din România, lăsată fără permisul de conducere. Cum a încălcat legea

Monden
Încă o vedetă din România, lăsată fără permisul de conducere. Cum a încălcat legea
Încă o vedetă din România, lăsată fără permisul de conducere.

Otilia Bilionera, căci despre ea este vorba, a reușit să rămână fără permis la o zi după ce îl reînnoise. Ei i s-a luat permisul pentru trei luni, după ce ar fi mers cu 110 km/h prin localitate.

Încă o vedetă din România, lăsată fără permisul de conducere

Artista a avut permisul expirat vreme de șase luni, iar când, într-un final, s-a decis să îl reînnoiască, aceasta nu s-a putut bucura prea mult timp de el, întrucât polițiștii au prins-o pe picior greșit.

Ea a povestit la Antena Stars cum a reușit să rămână fără permis așa de repede. Aparent, Otilia Bilionera este o împătimită a vitezei, fapt pentru care polițiștii i-au reținut permisul pe o perioadă de trei luni.

„Am venit din Turcia și am zis să mă duc la Suceava să îmi refac permisul, pentru că era expirat de vreo jumătate de an. Mă duc luni, stau la cozi și îl primesc abia vineri. Pornesc sâmbătă, fericită, la drum. Ce credeți? Mă oprește poliția și mi-l ia pe trei luni”, a povestit Otilia Bilionera la Xtra Night Show.

Dar vedeta se apără și spune că este ușor să uiți cu ce viteză mergi atunci când îți asculți propriile melodii la drum lung. Astfel că polițiștii au constatat că ea șofa cu o viteză de 110 km/h în localitate.

„Nu mi-am dat seama. Era din ăla care te ia din mers. Am și fost atenționată din față. Ei spun că aveam 110, acum nu știu … Nu zic că e ok ce am făcut, dar na, la drum lung mai asculți muzică. Eu mai ascult melodiile mele și mai uit să verific ce viteză am”, a explicat artista.

Otilia Bilionera este o femeie logodită acum și are mari planuri deja. Aceasta se gândește la nuntă și la copii.

Cine este Otilia Bilionera

Otilia, pe numele real Otilia Brumă, s-a născut la data de 13 iunie 1992, Suceava. Ea este o cântăreață româncă. Stilul pe care „Otilia” îl abordează este dance, raggaetton și latino. Amintim că succesul Otiliei se datorează în principal piesei „Bilionera”, care a strâns peste 700.000 de milioane de vizualizări pe Youtube (aproape 1 miliard de vizualizari pe toate canalele Youtube), poziționându-se în topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria și alte țări. Despre Otilia Bilionera mai amintim că este a treia artistă din România, dupa Alexandra Stan („Saxobeat”) și INNA („Hot”) care a făcut furori în plan internațional încă de la debut. Recent, Otilia Bilionera a trecut printr-un scandal cu impresarul ei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro