Otilia Bilionera s-a vaccinat anti-covid-19. Declarații despre reacțiile adverse

Otilia Bilionera s-a vaccinat anti-covid-19. Declarații despre reacțiile adverse
Otilia Bilionera s-a vaccinat anti-COVID. Cum se simte?

Cunoscuta Otilia Bilionera s-a vaccinat anti-COVID-19, iar acum a venit cu mărturii în fața fanilor despre reacțiile adverse. Cum se simte cântăreața după ce i-a fost administrat serul?

Otilia Bilionera s-a vaccinat anci-COVID-19. Cum se simte?

Cunoscuta artistă a luat o decizie uriașă vremurilor acestora. Aceasta a hotărât să se vaccineze anti-COVID-19, iar acum a venit cu mărturii despre reacțiile adverse. Administrarea serului o privește când vine vorba despre viața personală, dar și cea profesională, a detaliat vedeta. Mai exact, Otilia a reușit să se imunizeze după ce s-a înscris ca oricare alt român pe platforma de vaccinare.

”Eu nu sunt medic, dar respect părerea experților. Iar dacă toată lumea care se pricepe la acest lucru spune că este bine să ne vaccinăm, ar fi culmea să zic eu altfel, nu mă pricep la asta. Familia mea s-a vaccinat.

Familia iubitului meu s-a vaccinat, iar ei sunt medici. Așa că, am decis că este pentru binele meu să mă vaccinez și eu. Nu am avut reacții adverse, totul a mers strună”, a detaliat fosta concurentă de la emisiunea Ferma – orășeni versus săteni.

„Fără vaccin, fără să ne ferim, vom sta doar cu frică că putem păți ceva”

Tânăra a mărturisit că s-a vaccinat și pentru a-i proteja pe cei dragi pe cât posibil, dar și pentru ca ea însăși să nu pățească ceva. Starul internațional nu a putut ignora contextul și cazurile care continuă să crească pe zi ce trece.

Ulterior, solista a pus punctul pe i și a susținut că e una din persoanele care călătorește destul de mult. Acum se simte bine și este mulțumită de decizie, cu speranța în suflet ca realitatea cu care eram obișnuiți să ne întâmpine pe toți cât mai repede.

„Sper ca atunci când se vor mai liniști lucrurile să călătoresc și mai mult, să fac ceea ce iubesc, să cânt peste tot. Dar acest lucru nu se poate dacă, în fiecare moment, stăm să ne ferim de boală. M-am vaccinat pentru că, așa, sper eu, vom reuși să reintrăm în normal, să putem să mergem la un concert, să ne relaxăm cu prietenii la o terasă, să ne distrăm. Fără vaccin, fără să ne ferim, vom sta doar cu frică că putem păți ceva, iar asta este groaznic. Iar eu, oricum, nu cred în prostii conspiraționiste, nu cred că cineva și-a pus în cap să ne extermine sau alte asemenea bazaconii. Chiar dacă nu ne-am făcut, cel puțin anul acesta, planuri să ne căsătorim – deși o vom face până la urmă, dar nu acum – am discutat despre familie.”
Otilia Bilionera (Sursa: wowbiz.ro)