Otilia Bilionera a rupt inimi la Ferma și acum face ravagii cu ultima poză de pe Internet. Fanii au rămas mască

Otilia Bilionera a rupt inimi la Ferma și acum face ravagii cu ultima poză de pe Internet. Fanii au rămas mască
Otilia Bilionera a rupt inimi la Ferma și acum face ravagii cu ultima poză de pe Internet

Otilia Bilionera și-a convins fanii că este o femeie cu multe calități de la participarea în reality show-ul ”Ferma” de pe PRO TV. Deși concursul s-a încheiat în urmă cu un an, artista își menține, în fața publicului ei, titulatura de fată frumoasă și senzuală, iar drept dovadă stă ultima poză publicată pe Instagram.

Otilia Bilionera a rupt inimi la Ferma și acum face ravagii pe Instagram

Otilia Brumă, pe numele real, abordează stilul dance, raggaetton și latino, iar succesul său se datorează în principal piesei ”Bilionera”, care a strâns peste 230 de milioane de vizualizări pe Youtube. Cântăreața s-a poziționat în topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria și alte țări. Otilia este a treia artistă din România, după Alexandra Stan, cu piesa ”Saxobeat”, și INNA, cu piesa ”Hot”, care a făcut furori în plan internațional încă de la debut.

Participarea la ”Ferma” a readus-o în prim-plan, permițând admiratorilor ei să o vadă și în alte ipostaze decât în lumina reflectoarelor, fiind mereu aranjată și coafată. Mai în glumă, mai în serios, cântăreața afirma în cadrul show-ului: „Se pare că și Bilionera poate câștiga un concurs de Miss, îmi vin așa idei să particip și la altele”, după ce a fost premiată de fermieri ca cea mai senzuală apariție din concursul de la PRO TV.

Otilia Bilionera a rupt inimi la Ferma și acum face ravagii cu ultima poză de pe Internet. Fanii au rămas mască
Foto: Instagram

Iar dacă atunci se amuza, acum situația devine serioasă. Drept dovadă stau fotografiile postate recent de vedetă pe Instagram, unde apare într-o salopetă din dantelă.

Cântăreața a fost cerută de soție, în Turcia

Otilia Bilionera a primit inelul de logodnă în ziua în care a împlinit 27 de ani. Ea a fost cerută de iubit în vacanța lor din Turcia. Cântăreața a făcut anunțul pe Instagram, unde a scris că este foarte fericită.

„Am spus DA. Și La mulți ani pentru mine”, a scris artista în dreptul fotografiei în care lasă să i se vadă inelul cu diamante primit.