În ce investește Andreea Bălan banii din muzică. Ce decizie a luat artista VIDEO (exclusiv)

În ce investește Andreea Bălan banii din muzică. Ce decizie a luat artista VIDEO (exclusiv)
În ce investește Andreea Bălan banii din muzică

În ce investește Andreea Bălan banii din muzică și ce decizie a luat artista. Andreea Bălan se bucură de o vacanță de câteva zile în Dubai, în compania celor două fiice ale ei, Ella și Clara, dar și a mamei ei. Însă nu este doar o vacanță pentru a se recrea, ci are planuri mari în ce privește investițiile.

În ce investește Andreea Bălan banii din muzică

Andreea Bălan a plecat cu familia într-o scurtă vacanță în Dubai. Însă motivul nu a fost doar plăcerea, ci și afacerile, întrucât artista intenționează să își facă acolo și o investiție imobiliară.

„Vreau să aleg ceva potrivit și accesibil în același timp”, a declarat, în exclusivitate, pentru Impact.ro, Andreea Bălan.

Astfel, Andreea Bălan intenționează să bată palma și pentru o locuință.

„Urmează, am fost la tot felul de vizionări și vreau să aleg ceva potrivit și accesibil în același timp. Un apartament cu 2 camere, deoarece dacă depășim 2 camere devine din ce în ce mai scump. Acest apartament poți să-l iei și îl închiriezi când nu ești acolo. Este o investiție bună, pentru că aici în România mai am deja un apartament, am și casa, și vreau acum să mai fac o investiție.

Și m-am gândit în Dubai, e mai potrivit pentru că ai mai mulți bani din chirie. Poți să transformi apartamentul într-o reședință de vacanță, îl dai la o agenție și ei ți-l închiriază când tu nu ești acolo, iar apoi când vrei să vii în vacanță nu e nicio problemă”, a mai detaliat artista, pentru Impact.ro, planul ei.

„Îmi place să patinez foarte mult”

Andreea Bălan a lansat recent videoclipul „Dimineți cu tine”, cel de-al unsprezecelea de pe albumul „Soare după nori”, care a fost scos anul trecut. Artista are deja are planul făcut pentru următoarea melodie.

„Aproape toate piesele de pe album au videoclip. Vreau să mai filmez un videoclip pe patine, în curând, aștept să se facă frig”, a mai precizat Andreea Bălan.

Cu toate că a avut un accident în timp ce se plimba pe role, rămânând cu un mic semn deasupra buzei superioară, după ce s-a lovit de bordură, Andreea Bălan susține că nu are nicio teamă de patinaj.

„Rolele și patinele sunt lucruri complet diferite, eu am crezut că sunt la fel și că e aceeași tehnică. Nu e aceeași tehnică, se vede aici, pe fața mea (semn, n.r.).

Pe role cazi cu fața de bordură, pe patine cazi cu fundul pe gheață, e altceva. Îmi place să patinez foarte mult și le-am învățat și pe fete și mergem împreună la patinoar și învățăm”, a mai povestit aceasta.

Andreea Bălan poate fi văzută la emisiunea Te cunosc de undeva, dar și în noul sezon America Express, care va debuta în curând și în care va face echipă alături de Andreea Antonescu.