Andreea Bălan, prima reacție despre sarcina Andreei Antonescu. Știa de la America Express?

Andreea Bălan, prima reacție despre sarcina Andreei Antonescu. Știa de la America Express?
Andreea Balan, prima reactie despre sarcina Andreei Antonescu. Stia de la America Express

Andreea Antonescu este în culmea fericirii, de când a rămas însărcinată pentru a doua oară. Anunțul artistei i-a luat pe toți prin surprindere, iar acum, jumătatea șatenă a trupei Andre trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Reacția prietenei sale, Andreea Bălan, a fost de neprețuit.

Ce spune Andreea Bălan despre sarcina Andreei Antonescu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt prietene de o viață. Nu împart doar scena de 20 de ani, ci și o legătură puternică, ce a trecut, cu brio, testul timpului.

Recent, cele două artiste au acceptat provocarea celor de la Antena 1 de a participa la America Express, acolo unde au împărtășit cea mai dură și aventuroasă experiență a vieții lor.

La scurt timp după ce s-a întors înapoi în România, Andreea Antonescu a făcut anunțul că va avea al doilea copil. Șatena nu ar fi știut că este însărcinată atunci când a acceptat să ducă proiectul televizat la bun sfârșit.

Colega ei de trupă și jumătatea blondă din Andre, Andreea Bălan a mărturisit, în emisiunea Xtra Night Show, că nu a știut faptul că micuța Sienna va mai avea un frățior sau o surioară:

„Nu știam, dar cred că nici ea nu știa. Cred că a aflat când s-a întors. Cred că nu știa, că dacă știa, cred că nu venea. (…) Un copil este o binecuvântare, așa că dacă a trecut prin acele experiențe în America Express…”, a declarat artista la Antena Stars.

„Mizeria ne-a terminat pe toți!”

Întrebată de Dan Capatos, la Antena Stars, care au fost cele mai dificile situații pe care a trebuit să le depășească pe Drumul Aurului, Andreea Bălan a menționat condițiile precare de igienă ale localnicilor care le ofereau cazare.

Acelea ar fi fost momentele în care jurata de la Te Cunosc de Undeva se gândea să renunțe la competiție și să revină acasă.

„Câteva momente au fost în care am vrut să revin acasă, din cauza mizeriei. Mizeria ne-a terminat pe toți. Trebuia să dormim la oameni acasă, doar că tot oamenii cu posibilități reduse te cazau.

Mizeria nu are de-a face de multe ori cu sărăcia și nimeream în locuri foarte dificile, dar ne-am mobilizat și am făcut abstracție.”, a completat Andreea Bălan la XNS.