Cum arată Andreea Antonescu în luna a 5-a de sarcină. Artista i-a uimit pe fani

Cum arată Andreea Antonescu în luna a 5-a de sarcină. Artista i-a uimit pe fani
Cum arată Andreea Antonescu în luna a 5-a de sarcină. Iubita lui Victor Vrînceanu știe să își pună în evidență formele.

Când a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, fanii săi au rămas muți de uimire. Mai ales având în vedere discreția cu care ea și partenerul său s-au afișat în spațiul public. O lungă perioadă de timp, nimeni nu a știut nimic nici măcar despre relația vedetei. Acum, iubita lui Victor Vrînceanu pare mai fericită ca niciodată. Vezi cum arată Andreea Antonescu în luna a 5-a de sarcină.

Andreea Antonescu așteaptă cel de-al doilea copil

Andreea Antonescu a lăsat pe toată lumea fără cuvinte când a anunțat că urmează să aibă un copil cu partenerul său, cunoscutul jurnalist Victor Vrînceanu. În prezent, se află în Statele Unite, de unde publică mai multe fotografii pentru a-i ține la curent pe internauți cu viața ei de zi cu zi.

Din cele mai recente apariții se poate remarca o transformare incredibilă a corpului Andreei Antonescu. Dacă frumoasa vedetă a fost mereu lăudată pentru aparițiile sale amețitoare, acum fanii nu irosesc nicio secundă când vine vorba despre a o aprecia. Frumoasa mămică are un corp de milioane și nu pierde niciodată ocazia de a-și etala silueta în cele mai elegante moduri.

Andreea Antonescu a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele sociale imagini cu burtica. Cum arată iubita prezentatorului de televiziune Victor Vrînceanu e pur și simplu senzațional. Frumoasa vedetă și-a luat fanii prin surprindere, însă în cel mai plăcut mod posibil.

Cum arată Andreea Antonescu în luna a 5-a de sarcină

În cea mai recentă apariție, Andreea Antonescu a ales să poarte o rochie gri, mulată, scurtă. Este în a cincea lună de sarcină și arată mai bine ca niciodată. Nu este nevoie să vă spunem noi mai multe fiindcă imaginile încărcate în galeria FOTO vorbesc de la sine. Fiecare ținută e accesorizată de frumoasa mămică cu un zâmbet larg, semn că este foarte fericită.

Andreea Antonescu știe să își scoată burtica în evidență cu mândrie. Totodată, partenera lui Victor Vrînceanu marchează apariții senzuale pe străzile din America. Internauții îi apreciază formele atrăgătoare, dar și eleganța cu care se pozează.

„Ți-au mai crescut sânii”/ „Superbă!”/ „Andreea, după burtică se pare că vei avea un băiețel! Sarcină ușoară” – sunt doar câteva dintre remarcile fanilor vedetei.

Andreea Antonescu arată într-o formă de zile mari și este în culmea fericirii. Ea și partenerul său abia așteaptă momentul în care să-și țină în brațe micuța iubire. Sexul copilului nu este încă cunoscut, dar cu siguranță acesta le va încânta viața.