Gheorghe Dincă, gesturi șocante la tribunal. Mama Luizei Melencu e revoltată de tupeul lui

Gheorghe Dincă, gesturi șocante la tribunal. Mama Luizei Melencu e revoltată de tupeul lui
Gheorghe Dinca, presupusul autor al crimelor din Caracal

Deşi a trecut mai bine de un an de când România afla informaţii îngrozitoare despre uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, cazul Caracal nu a fost încă închis. Primul termen al procesului în care Gheorghe Dincă este judecat pentru faptele care au şocat o ţară întreagă a avut loc cu uşile închise. Mama Luizei Melencu a povestit ce s-a întâmplat în sală iar detaliile sunt incredibile. Femeia s-a arătat revoltată de tupeul presupusului criminal.

Gesturile revoltătoare făcute de Gheorghe Dincă, la tribunal

Familiile îndurerate ale celor două fete au participat la primul termen al procesului intentat lui Gheorghe Dincă, care a avut loc la Tribunalul Olt. Acesta este acuzat de sechestrarea, violarea și uciderea minorelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, fapte petrecute în luna iulie 2019. Conform Monicăi Melencu, mama tinerei ucise, presupusul criminal n-a mai privit rudele victimelor în ochi, aşa cum a făcut în alte dăţi, însă a dorit să precizeze că atitudinea bărbatului a fost una sfidătoare şi obraznică.

Mai exact, când acesta a auzit că i se cer 100.000 de euro daune, Dincă ridica două degete pentru a arăta că este dispus să ofere 200.000 de euro. Ironia i s-ar fi citit pe chip, a mai spus mama îndurerată. Aceştia vor sta din nou faţă în faţă pe 18 noiembrie 2020, când a fost stabilit un nou termen al procesului.

Decizia ca procesul să aibă loc cu uşile închise a fost luată chiar cu puţin timp înainte de intrarea în sala de judecată. Motivul invocat a fost pandemia de coronavirus şi necesitatea protejării cu prioritate a sănătăţii persoanelor participante la procedurile judiciare.

Luiza Melencu şi Alexandra Măceșanu , victimele în cazul Caracal
Luiza Melencu şi Alexandra Măceșanu , victimele în cazul Caracal

Gheorghe Dincă primeşte zilnic consiliere psihologică

Un alt lucru care frapează în ceea ce îl priveşte pe presupusul autor al crimelor din Caracal este faptul că acesta primeşte, în fiecare zi, consiliere din partea unui psiholog, la Penitenciarul Craiova. Avocatul său a mai precizat că Dincă “părea îngrijit, cu un tonus bun. Parcă a mai şi slăbit”.

După terminarea şedinţei care a durat puţin peste o oră şi jumătate, mama Alexandrei Măceșanu a dorit să spună presei că fiecare contestație la dosar înseamnă și o sumă pe care familia trebuie să o plătească. Mai exact, cei doi soţi scot din buzunar 160 de lei, scrie Adevărul.ro.

“Mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Dacă se poate aşa ceva în ţara noastră!? Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi-ncurajează traficanţii!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI