21 oct. 2020 | 15:32

Cazul Caracal. Ce lovitură a primit mama Alexandrei Măceșanu. Ce a făcut Statul român

Știri generale
Cazul Caracal. Ce lovitură a primit mama Alexandrei Măceșanu. Ce a făcut Statul român
Alexandra Macesanu si familia ei

Mama Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, primește încă o lovitură din partea statului român. La fiecare contestație depusă, atât mama Alexandrei Măceșanu, precum și tatăl ei, sunt obligați să plătească câte 80 de lei.

Cazul Caracal. Cum s-a comportat Gheorghe Dincă când a dat ochii cu mama Alexandrei Măceșanu în sala de judecată

Mama Alexandrei Măceșanu, Tudorița, primește lovitură după lovitură din partea statului român. Femeia a spus că la fiecare contestație depusă la dosar trebuie să plătească câte 80 de lei, atât ea, precum și soțul ei, tatăl Alexandrei Măceșanu. Banii sunt pierduți dacă contestația este respinsă.

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, a făcut public faptul că a primit o nouă notificare de plată, amenda adăugându-se altora, fiecare contestaţie fiind, de altfel, astfel sancţionată cu câte 80 de lei.

Gheorghe Dinca si cele dou avictime ale sale, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu

Gheorghe Dinca si cele dou avictime ale sale, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu

Gheorghe Dincă a sfidat pe toată lumea în sala de judecată

Tudoriţa Măceşanu a ieşit foarte supărată din sala de judectată a Tribunalului Olt, unde astăzi, 21 octombrie 2020, a avut loc primul termen în dosarul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru sechestrarea, violarea şi uciderea adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Astfel, Tudorița Măceașnu a fost nevoită să dea ochi în ochi cu bărbatul acuzat că i-a ucis cu cruzime fiica. Inculpatul Gheorghe Dincă a avut de această dată o atitudine sfidătoare în sala de judecată. Pe lângă cele petrecute în sală, Tudoriţa Măceşanu a ţinut însă să sancţioneze faptul că fiecare contestaţie pe care o depune la dosar este sancţionată, practic, cu o amendă.

Tudorița Măceșanu, supărată pe autoritățile din România

Acest lucru a scos-o din fire pe mama Alexandrei Măceșanu, un părinte greu încercat de viață în ultima perioadă. Acest lucu o face pe femeie să îi fie rușine că trăiește în România.

Foarte greu, foarte greu a fost. Şi atât vreau să spun: mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Dacă se poate aşa ceva în ţara noastră!? Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi-ncurajează traficanţii!“, a spus mama Alexandrei, arătând ultima notificare de plată.

Ce reprezintă cei 80 de lei plătiți de mama Alexandrei Măceșanu

De fapt, cei 160 de lei pe care părinții Alexandrei Măceșanu îi plătesc la fiecare contestație depusă reprezintă cheltuielile de judecată pe care ei trebuie să le achite în cazul respingerii solicitării lor.

Cele două familii, ale Alexandrei Măceșanu și Luizie Melencu, au făcut mai multe astfel de contestaţii, pentru fiecare solicitare respinsă fiind obligaţi la plata cheltuielilor ocazionate de procesul de judecare, respectiv 80 de lei de persoană.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro