Familiile victimelor lui Gheorghe Dincă, umilite de judecători! Ce decizie s-a luat chiar azi, 30 septembrie, în cazul Caracal

Familiile victimelor lui Gheorghe Dincă, umilite de judecători! Ce decizie s-a luat chiar azi, 30 septembrie, în cazul Caracal
Familiile victimelor lui Gheorghe Dincă, umilite de judecători! Ce decizie s-a luat chiar azi, 20 septembrie

Pare-se că nu se mai termină cazul Caracal. Multe dezvăluiri, controverse, durere, lacrimi și incertitudini. Așa am putea concluziona, pe scurt, tot ce s-a întâmplat până acum în acest caz. Dar, astăzi, magistrații au dat o veste care ar putea liniștii spiritele, în cele din urmă.

Familiile victimelor lui Gheorghe Dincă, umilite de judecători

Conform informațiilor, astăzi 30 septembrie, s-a decis că dosarul poate fi judecat. Asta după ce, în prealabil, au fost respinse contestaţiile formulate în dosarul cazului ”Caracal”. Surse judiciare spun că magistrații de la Curtea de Apel Craiova, au decis respingerea contestaţiilor formulate de Gheorghe Dincă. Ceea ce este de neînțeles, este că în urma unei decizii similare, date to azi, familiile celor două victime au fost obligate la plata cheltuielilor judiciare.

Ce decizie s-a luat chiar azi, 30 septembrie, în cazul Caracal

În același timp, judecătorii au respins și contestațiile depuse de părţile civile, Tudoriţa şi Ion Măceşanu, părinţii Alexandrei, respectiv Monica Melencu şi Stelian Iordache, mama şi bunicul Luiei Melencu.

”Respinge contestaţiite formulate de contestatorul inculpat Dinca Gheorghe şi  de către contestatoarele părţi civile, Măceşanu Tudorita, Măceşanu Ion, Melencu Monica şi Iordache Stelian împotriva încheierii nr. 21 din 03.06.2020 pronunţată de Tribunalul Olt în dosarul 54/104/2020/a1 ca nefondate. Obligă fiecare contestator la plata unei sume de 80 lei cu titlul de cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă“, se menţionează în minuta instanţei.

Familiile victimelor lui Gheorghe Dincă, umilite de judecători! Ce decizie s-a luat chiar azi, 30 septembrie
Dezvăluire șocantă în cazul Caracal. Ce a spus Gheorghe Dincă despre Alexandra

În decizia de respingere a contestațiilor în cazul Caracal, ceea ce este de neînțeles, este obligarea părților vătămate, cele două familii, să plătească suma de 80 de lei pentru cheltuielile judiciare. Nu s-a dat niciun argument pe marginea acestei decizii. Alexandru Cumpănașu a reacţionat pe contul său de Facebook, considerând că plata cheltuielilor de judecată ca fiind umilitoare.

”ASTĂZI ‼️DECIZIE PT UMILIRE TOTALĂ ‼️Dupa toate cele aflate în ultimele luni de zile, inclusiv ieri, Curtea de Apel Craiova a executat ORDINUL‼️Dosarul NU se intoarce la parchet, ne respinge toate solicitările și ne OBLIGA la plata de 80 ron‼️

Familiile victimelor lui Gheorghe Dincă, umilite de judecători! Ce decizie s-a luat chiar azi, 30 septembrie
Alexandru Cumpănașu despre decizia din cazul Caracal, de astăzi

Ultima parte este mai mult asa pt a ne UMILI….Să ni se arate că nu contează ADEVĂRUL ci ceea ce vrea SISTEMUL‼️Această decizie a instanței este o RUȘINE ‼️NU cunosc precedent în care atât VICTIMELE cât și AGRESORUL sa ceară retrimiterea dosarului pt readministrarea probelor și să fie REFUZATĂ în camera preliminară…‼️DREPTATEA A MURIT ÎN ROMÂNIA și nu mai contează ce credem sau ce probăm noi‼️Pregătiți-vă de SCLAVAGISM‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe facebok.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI