Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, speriat de moarte. O va păți după ce a dat în gât nume importante?!

Gheorghe Dincă speriat de moarte.

După ce a dat mai multe nume a unor persoane care ar fi implicate în cazul Caracal, Gheorghe Dincă este îngrozit acum, deoarece crede că dezvăluirile pe care le-a făcut i-ar putea aduce moartea.

Gheorghe Dincă este speriat de moarte

Dincă și-a schimbat din nou declarația în cazul Alexandrei Măceșanu. Acesta i-a spus avocatului familiei că fata a fost luată din locuința s-a de patru traficanți de carne vie și că fata ar fi ajuns în Italia. Unul dintre răpitori ar fi un interlop din Capitală, cu legături suspuse în Poliție și Procuratură.

Însă, nu doar acestea au fost dezvăluirile lui Gheorghe Dincă. El ar mai fi dat și numele a trei polițiști, care i-ar fi verificat temeinic declarațiile anterioare, corectându-le. Dincă ar fi fost vizitat în celulă înainte de fiecare audiere, fiindu-i verificat jurnalul în care avea notat lucrurile pe care urma să le declare anchetatorilor, potrivit lui Alexandru Cumpănașu.

Dezvăluirile i-ar putea aduce moartea

Potrivit WOWbiz.ro, în acest moment, Dincă se teme că dezvăluirile pe care le-a făcut i-ar putea aduce moartea, deoarece, așa cum spune și unchiul Alexandrei, ramificațiile acestei rețele ar duce până în vârful sistemului.

Anul trecut, Gheorghe Dincă a fost mutat la Penitenciarul Craiova, care este unul dintre cele mai dure din România. Cu câțiva ani în urmă, traficantul de carne vie Daniel Marinel Bogdan a murit în Penitenciarul Craiova, în condiții suspecte. Din acest motiv, Dincă se teme că va avea aceeași soartă. Totodată Gheorghe Dincă a fost agresat și abuzat de mai mulți deținuți, potrivit sursei citate.

A cerut să stea singur în celulă

Încă de când a fost transferat la Craiova, Gheorghe Dincă a dezvoltat o adevărată obsesie că cineva vrea să-l omoare. Acesta a cerut să stea singur în celulă și pază suplimentară, susținând că sunt mai multe persoane, inclusiv dintre deținuți, care i-au pus gând rău.

O va păți Gheorghe Dincă?
O va păți Gheorghe Dincă după ce a dat nume importante?

Dezvăluirile pe care Gheorghe Dincă le-a făcut avocatului familiei Alexandrei Măceșanu nu par să fi impresionat autoritățile. Judecătorii au refuzat cererea familiei Măceșanu ca dosarul să de întoarcă la procurori, pentru a fi cercetată noua pistă evocată de Dincă. Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei a anunțat însă că va realiza o anchetă paralelă, cu ajutorul unei echipe de investigatori și a spus că e dispus să-și retragă toate plângerile penale împotriva lui Dincă și a familiei lui dacă acesta îl ajută s-o găsească pe Alexandra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI