George Tal, martor la atacul asupra Mirelei Vaida. Ce a văzut soțul Danielei Gyorfi, de fapt

George Tal, martor la atacul asupra Mirelei Vaida. Ce a văzut soțul Danielei Gyorfi, de fapt
George Tal, martor la atacul asupra Mirelei Vaida. Ce a văzut soțul Danielei Gyorfi, de fapt

Ce a văzut soțul Danielei Gyorfi despre atacul asupra Mirelei Vaida. George Tal a spus tot adevărul. Ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul în care terorista a scos pietroiul din geantă și a aruncat cu el în direcția prezentatoarei de la Acces Direct.

George Tal, martor la atacul asupra Mirelei Vaida

Experiența șocantă prin care a trecut Mirela Vaida vinerea trecută i-a îngrozit pe toți românii. Frumoasa prezentatoare TV a fost atacată, în direct, de către o femeie dezbrăcată care a aruncat cu o cărămidă înspre Mirela Vaida, cerându-i gazdei emisiunii Acces Direct să-i dea banii înapoi. Vedeta a rămas pietrificată de spaimă, până când un membru din staff-ul emisiunii a imobilizat-o pe agresoare și a scos-o afară din platou, acolo unde o așteptau forțele de ordine.

George Tal, soțul artistei Daniela Gyorfi, a fost martor la atacul femeii asupra concurentei de la Te Cunosc De Undeva și a povestit, exact, ce s-a întâmplat în momentul în care femeia violentă a pătruns în incinta platoului de la Acces Direct. Acesta a mărturisit că a văzut cum atacatoarea a scos pietroiul din geantă și s-a îndreptat direct către Vaida.

”Am văzut-o pe aceea doamnă că a stat în genunchi și am văzut-o cum a scos din punga aceea piatr. A trecut pe lângă mine și am văzut cum a scos piatra. Când să mai reacționezi, că ea a plecat glonț spre tine și s-a îndreptat cu acea piatră.”, a spus George Tal la Acces Direct.

Mirela Vaida a depus plângere împotriva atacatoarei sale

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acest episod scandalos. Cu toate acestea, Mirela Vaida nu are de gând să stea cu brațele încrucișate și vrea să se facă dreptate pentru situația terifiantă în care a fost pusă. Blondina a depus plângere împotriva agresoarei sale și speră ca aceasta să plătească pentru fapta sa.

Când credea că apele s-au liniștit, Mirela Vaida a primit o nouă lovitură din partea internauților și a mai multor critici din mediul online, care au stârnit zvonuri potrivit cărora incidentul de vineri, 19 martie, ar fi fost regizat de către echipa de producție de la Acces Direct, pentru rating. Vedeta le-a transmis un mesaj celor care nu au crezut în teroarea vizibilă pe care a afișat-o în momentul în care a fost atacată:

„Nu încerc să conving pe nimeni cu nimic, sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii. (…) E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec. Noi prezentatorii suntem cei care prezintă niște realități. Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni.”, a declarat Mirela Vaida, vizibil emoționată, la Acces Direct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI